Valentijns(ver)wens en gefeliciteerd minister-president.

Rutte
Vandaag, 14 februari, is het de verjaardag van onze zeer geliefde minister-president. Mark Rutte heeft de heugelijke leeftijd van 45 bereikt. In deze draad geven we iedereen de kans om je warme gevoelens voor de leider van het bruine gedoogmonster te uiten.

Ik weet zeker dat er in de loop van het afgelopen jaar voldoende idioterie vanuit dit bruine kabinet tot iedereen is doorgedrongen waarvan zeker niet iedereen blij is geworden. Dus zonder de REGELS te overtreden weet ik dat veel mensen hun creativiteit/ongenoegen vast heel vriendelijk kunnen verpakken in een alleraardigste verjaardags- of Valentijnwens.
Mocht u het liever bij een gewone gelukwens houden dan kan dat hier: http://mark-rutte.verjaardagsregister.com/ maar ik hoop natuurlijk dat de meest rake, confronterende en humoristische wensen hieronder komen.

Ik begin vast. Ik wens de minister net zoveel liefde toe op deze Valentijnsdag als dat dit kabinet heeft voor het onderwijs. Net zoveel hartvormige luxe gevulde bonbons als de minimamoeder die op de wachtlijst staat bij de voedselbank krijgt en net zoveel verjaardagkaarten als dat er euro’s terugkomen vanuit Griekenland.

Een hele mooie Valentijnsdag en een hele vrolijke (hahaha, het gaat helemaal top hier) verjaardag,

Groeten Betty.

 

Gastbijdrage van Betty.

8 gedachten over “Valentijns(ver)wens en gefeliciteerd minister-president.”

  1. ik hoop dat MP Mark wel de moeite neemt om de kaarsjes op zijn taart uit te blazen en dat hij tenminste vijf kado’s mag ontvangen, een brace voor elke knikkende knie, een korset om zijn rug recht te houden, een wettenbundel met in ieder geval de grondwet en diverse europese en internationale verdragen met name op het gebied van mensenrechten en een LOI cursus moraal en fatsoen

    feli!

  2. Hoi Mark!

    Hartelijk gefeliciteerd met je vijfde verjaardag! Wat een vrolijk knulletje ben je toch! :mrgreen:

    (Ik heb nog getwijfeld aan zes of zeven, maar die hebben meestal al een wat beter ontwikkeld ethisch besef)

  3. Verstand komt met de jaren, zegt men. Laten we daar dan maar op hopen! Van harte, Mark… 😉

  4. Van harte Mark. Ik wens je heel goeds toe en vele reizen, zolang je maar 1 ding belooft. Dat je zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen uitschrijft en dat je nooit en te nimmer meer minister-president wordt. Laat dat maar aan de volwassenen over.

Reacties zijn gesloten.