Uri Rosenthal woordvoerder PVV?

Dit is een gastbijdrage van: venisnews

Een dag nadat een groep voormalige Europese regeringleiders de EU opriep om Israël aan te pakken komt Uri Rosenthal in de VK met de uitspraak dat het kabinet Israël-bashing, het voortdurend negatief bejegenen van de Joodse staat, moet bestrijden. Vooralsnog en niet in de laatste plaats door de samenwerking met een fascistische openlijk voor etnische schoonmaak pleitende Geert Wilders, valt voor hem te vrezen dal hij met dergelijke uitspraken juist het tegenovergestelde zal bereiken.
Lees verder…

9 gedachten over “Uri Rosenthal woordvoerder PVV?”

 1. Israel dient hetzelfde behandeld te worden als een ander land in dezelfde omstandigheden. Dat kun je verzoeken.

  Wilders verhalen vestigen de aandacht op de extreem rechtse Israelische partijen. Wilders functioneert min of meer als de woordvoerder van Avigdor Lieberman en zijn medestanders. Tja, dan vraag je er om dat iedereen die tegen etnisch zuiveren is zich gaat roeren; de gebruikelijke pro-Palestijnse clubs voorop.

  Als je geen negatieve aandacht voor Israel wil, geef dan het goede voorbeeld zou ik zeggen. Wilders is begonnen met Nederland in verlegenheid te brengen met zijn “Jordanie is Palestina” en ander gebral. Laat Rosental Wilders op het matje roepen. Als iemand Israel negatief in het nieuws brengt dan is dat Wilders.

 2. Sofia van der Linde Schreef:

  Als iemand Israel negatief in het nieuws brengt dan is dat Wilders.

  Nee toch? “wij” zijn toch israels beste vriend?

  Wilders is trots op het feit dat Israël het enige land is dat expliciet wordt genoemd in het regeerakkoord. ‘Nederland moet meer in Israël investeren. Wij zijn Israëls beste vriend en we zullen het land zo goed mogelijk steunen.’

  Nu snap ik alleen niet waarom hij wel op kosten van de nederlandse belastingbetaler dit soort teksten mag spuien en waarom een tegengeluid niet mag. Of, zoals El Fassed zei: “Het belastinggeld is van iedereen, niet alleen van PVV- of VVD-stemmers.”

  @Sofia: israel dient inderdaad behandeld te worden als andere landen in dezelfde omstandigheden. Maar een boycot van zuid afrika was indertijd bijna vanzelfsprekend, waar is die vanzelfsprekendheid gebleven?

 3. @ GJ
  We leven in cynischer tijden. Mensen geloven niet dat er een oplossing is voor dit conflict. Zuid Afrika is nog altijd een land met vele problemen. Het afschaffen van de Apartheid was uiteraard een grote voorruitgang, maar veel problemen blijven.

  De Palestijnen zijn nu verdeeld. Fatah regeert de Westoever en Hamas regeert Gaza. Beide partijen schenden de mensenrechten van de Palestijnen eveneens volop en zijn bovendien corrupt. De meeste mensen die ik spreek zijn niet pro-Israel; ze zijn volslagen onverschillig. Ze zien geen oplossing dus het kan ze niet meer schelen wat er gebeurd want zowel de Palestijnse als de Israelische leiders zijn eikels die geen oplossing willen. Geen oplossing die werkt. Etnische zuivering om het even van wie is namelijk niet acceptabel.

 4. Het is op zijn minst bizar te noemen dat een Minister van dit PVVD regering pleit tegen de Vrijheid van meningsuiting en tegen de algemene Mensen Rechten.

  Conclusie: De vrijheid van meningsuiting is in Nederland door deze regering alleen voor Rechts en Extreem-Rechts gereserveerd.

 5. Waarom kan de EU en de VS beide partijen niet boycotten? Het apartheisregime in Zuid-Afrika is daardoor gevallen. ❗ Waarom steunen de VS en de EU nu wel een apartheidsregime?Krijg het idee dat er geen oplossing komt, want de EU en de VS komt het nu goed uit dat er een gemeenschappelijke vijand is gecreerd. nOem het wat je wil noemen, maar een partij die expliciet Isreal in het partei-programm heeft staan, voert dat beleid uit, anders zou het niet in het programm staan. Je weet toch, Israel als frontlinie tegen de Islam. HAHAHAHAHA, Mark Rutte de feut lacht he vast wel weg. Niks aan de hand mensen!

 6. Om dezelfde reden dat de VN beide partijen niet flink aanpakt. Dat zou in de VS niet worden gepikt.

  Zowel het pro-Israel blok als het Pro-Palestijnse blok in de VS en EU zouden zich heftig gaan roeren als een dergelijke boycot er kwam.

Reacties zijn gesloten.