Uitnodiging aan Frits Bolkestein

Pieter Hilhorst schrijft in zijn column over de gevolgen die beslissingen in Den Haag kunnen hebben voor gewone mensen in het buitenland. Waarna de heren en dames in het pluche zich vrijspreken omdat ze zich aan de zelfgemaakte regels houden.

Dat er levens mee verwoest worden of doden vallen, ja dat is ‘all in the game’ hè? 😥

En verder gaan we over tot de orde van de dag.

(Overigens, van mij mogen deze mensen ook voor het Internationaal Strafhof in Den Haag geroepen worden. Zal ze leren luchthartige besluiten te nemen).

4 gedachten over “Uitnodiging aan Frits Bolkestein”

 1. Ik wil heel graag horen wat Frits Bolkestein hierop te zeggen heeft.

  Bolkestein wilde in de jaren 90 Linkse mensen voor een waarheidscommissie slepen als ze misschien iets positiefs hadden gezegd over de USSR. Uiteraard is de apologeet uithangen voor dictaturen kwadelijk maar dat valt in het niet bij een dictatuur helpen om diens eigen bevolking te vergassen.

 2. Sofia van der Linde Schreef:

  Uiteraard is de apologeet uithangen voor dictaturen kwadelijk

  Waarom dan alweer die dubbele standaarden? Wanneer slepen we voor de waarheidscommissie mensen die over rechtse dictaturen iets positiefs hebben gezegd: Chili, Guatemala, Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije, Argentina….enz?

 3. Nexus,

  Uiteraard hang ik die dubbele moraal niet aan. Daarom had ik het over dictaturen zonder er links, rechts of wat anders bij te zetten.

  Het lijkt me belangrijker om mensen aan te pakken die daadwerkelijk hand- en spandiensten hebben verleend aan massamoord.

  Bolkestein moet zonder meer verantwoording af te leggen. Ik denk echter niet dat hij het lef heeft om maar een slachtoffer van zijn beleid onder ogen te komen, maar we zullen zien.

Reacties zijn gesloten.