Typisch Nederland: brandende moskeeën

it-clown4-150x150Op Frontaalnaakt de ontmaskering van de stuitend hypocriete rabiate extremistische islamofoben die beginnen te janken over “Kristallnacht” als ze een keer ’s nachts drie enge Marokkaantjes lawaai horen maken. Tevens bevat het stuk een lange lijst van vele tientallen brandstichtingen en andere daden van vandalisme bij Nederlandse moskeeën. Het stuk sluit af met de terechte vraag hoe het komt dat dit in andere landen, waar men in tegenstelling tot Nederland wel te maken heeft gehad met extremistische islam terreur, geen moskeeën worden belaagd. Zou het soms te maken hebben met het klimaat dat wordt geschapen door de zogenaamde “islamcritici”? You do the math.

5 gedachten over “Typisch Nederland: brandende moskeeën”

  1. Oeps, foutje! Dit keer is het begrip ‘Kristallnacht’ geclaimd door de andere partij. Dit keer zijn het niet de joden (bijvoeglijk naamwoord zelf toevoegen) die de term ‘Kristallnacht’ gebruiken om hun argumenten kracht bij te zetten. Dit keer zijn het de moslims die het mogen gebruiken. Als nu op FrontaalNaakt iets anders heeft gestaan dan is dat onjuist, misschien was het uit macht der gewoonte om de “Kristallnacht’ te koppelen aan de jodenvervolging. Maar dit keer is het de eer aan de antisemieten.

  2. [PVV]Maar begrijp het dan, die brandstichtingen worden gewoon gepleegd door linkschmensen die de PVV in een kwaad daglicht willen stellen!!![/PVV]

    Zo nu weer even serieus. Mja, dergelijke argumenten heb ik echt gehoord op het internet. Idem dito als het gaat om de bedreiging van Gerard Spong en Herman van Veen.

    Suggereren dat de retoriek van de PVV hier aan bijdraagt is ook not-done. Want als het geweld tegen de moslimgemeenschap gaat, is het de geweldpleger alleen die verantwoordelijk gesteld kan worden voor zijn daad. Vreemd genoeg schuiven ze de dood van Fortuyn en Van Gogh wel graag in de schoenen van de ‘Linkse Kerk’. Dat ook Wilders’ woorden tot excessen kunnen leiden is blijkbaar nog niet bij ze opgekomen.

  3. Het klimaat dat de “islamcritici” creëren is zeker bevorderlijk voor idiote mensen om een molotov door een moskee te gooien. Draai het andersom; de islamcritici zeggen dat het het doel is van moslims te onderwerpen en te bekeren, desnoods door geweld. Ik zie heel weinig molotovs in kerken gegooidworden. Althans ik lees er weinig tot niets over. Een paar maanden was er op een rechtse website waar ik frequent reaguurde een artikel over. Het meest gehoorde argument was dat het door de “(s)linkse kerk” verzwegen wordt.

Reacties zijn gesloten.