Tsunami van 900 Bulgaren en Roemenen

Weet u het nog? Overspoeld zouden we worden door gillende horden Roemenen en Bulgaren na 1 januari, volgens uiteraard de PVV, de SP, maar ook minister Lodewijk Asscher voorzag donkere Oost-Europese wolken en sprak over een ‘Code Oranje’. Welnu, sinds 1 januari hebben er zich slechts  614 Roemenen en 340 Bulgaren gemeld. Migratie-experts hadden dan ook al voorspeld dat die getallen laag zouden blijven.

Dus staan de immigratiehysterici van de PVV en SP weer eens voor lul, en is ook de PvdA voor niks in de xenofobe hype meegelopen om vooral toch maar niet teveel rechtse PvdA-stemmers te verliezen. Gaat dit nog uitmaken in de peilingen? Voor het factfree electoraat van de PVV in elk geval helemaal niets, dat durf ik u zo te garanderen.

4 gedachten over “Tsunami van 900 Bulgaren en Roemenen”

  1. ‘Code Oranje’ voor Lodewijk Asscher zou ik zeggen. Dit voor het meegaan in het angstscenario voor een invasie van Roemenen en Bulgaren. Het bericht in de NRC meldt ter vergelijking dat er in dezelfde periode zesduizend Polen naar Nederland zijn gekomen.

  2. Mee eens Tijl: “Code Orange” – alle Bulgaren en Romeinen meteen oranje verven.
    Dat zal ze leren.

  3. Als Wilders het zegt dan IS er ook een tsunami aan Bulgaren en Roemenen. Dat bericht in NRC is linkse propaganda. Aldus de PVV-stemmer.

Reacties zijn gesloten.