Trek in die aanklachten!

Het druist in tegen elke vezel in mijn lichaam om dit te schrijven. Maar misschien heeft Cor Inja wel gelijk en is het de beste oplossing om te zorgen dat de Gekke Geert Show ophoudt. Natuurlijk vind ik dat hij haat zaait en de samenleving op een vreselijke manier polariseert. Hij maakt discriminatie acceptabel. Door hem gaan mensen in de straat zich anders gedragen. Immigranten en Nederlanders met buitenlandse ouders worden bang en gaan misschien ook raar doen, geef ze eens ongelijk als je overal afgebekt wordt en met de nek wordt aangekeken. Wilders volgers voelen zich volledig in hun recht om te zeggen wat ze vinden (ze hebben nooit gehoord dat wat je vindt je bij de politie moet brengen, maar ala) en beledigen er grof op los.  Ook naar witte Nederlandse mensen toe die meer voor samenleven zijn dan voor polariseren en vragen of het een onsje minder kan.

Maar stel de aanklagers trekken hun aanklachten in, dan staat Geert mooi met lege handen. Geen Gekke Geert Show meer die klauwen met geld kost en Geert en Mosko heel veel gratis zendtijd geeft. Dit alles mogelijk gemaakt door uw en mijn belastingcenten. Als hij vrij gesproken wordt, dan zal hij met luide trom verder gaan en als hij veroordeeld wordt, dan zal het verongelijkte manneke huilie huilie doen en ook met luide trom verder gaan.

Maar wat is wijsheid? De aanklagers vinden dat hen onrecht is aangedaan en in Nederland kun je daar voor naar de rechter. De aangeklaagde mag er alles aan doen om de aanklacht te weerspreken. Maar deze situatie is een win-win situatie voor Gekke Geert en een verlies-verlies voor de aanklagers. Gekke Geert zal er altijd garen bij spinnen, wat de uitslag ook zal zijn. GG heeft de uitspraak al gedaan dat als hij veroordeeld wordt miljoenen mensen het vertrouwen in de rechtspraak zullen verliezen (welke ik overigens bijzonder schaamteloos en ongepast vond voor een politicus die ook moet zorgen dat er eerbied is voor de rechters). Het enige nadeel hiervan voor hem zal zijn dat hij misschien niet meer zo veel zal kunnen reizen, omdat hij dan een strafblad heeft. Dus geen VS bezoekjes meer.

Maar ik hou mijn hart vast als de man niet veroordeeld wordt. Dan zal pas echt het beest losgelaten worden in Nederland en zal de maatschappij nog meer verharden. Dan zal er nog meer onderscheid gemaakt gaan worden tussen witte Nederlanders en niet witte Nederlanders. Naar zo’n situatie kijk ik niet uit. Zo’n Nederland wordt heel moeilijk om in te leven, voor iedereen.

21 gedachten over “Trek in die aanklachten!”

 1. Wilders had in de zin zoals Cor Inja het beschreef wél gelijk dat het een circus was. Vooral aan de aanklagende kant en die van de rechters was het een fiasco.

  Ik voel wel wat voor een Wilders met een strafblad.

 2. Onzin laat wilders geen uitzondering zijn

  Als zelfs keira al gaat denken dat politici boven de wet staan dan heb ik weinig hoop voor de moslims

  ik wordt niet vrolijk van dit soort volkskrantgeneuzel

 3. Ik ben zelf veroodeeld voor groepsbelediging

  als wilders wordt vrijgesproken laat ik die kwestie heropenen en spoor ik eenieder aan om hetzelfde te doen

  maar wilders staat boven de wet kennelijk

 4. NEE! Niets intrekken, sterker nog: meer aangiftes doen!!! 😎

  Er was een rechtszaak waar iemand werd vrijgesproken, omdat het proces al jaren duurde en er in de tussentijd geen nieuwe aanklachten binnenkwamen.

  Horen jullie dat? GEEN nieuwe aanklachten dus VRIJSPRAAK!!!

  Over 50 jaar zal men aan ons vragen waarom wij hebben gezwicht voor nazi’s.

 5. @Manneke
  Dat van ‘gewiekst slim en geslepen’ heb je zelf in je eigen ideeënwereld laten groeien. De kinderen die achter de Rattenvanger van Hamelen aanliepen hoorden ook mooie klanken moet je maar denken.

 6. Nee, dat heeft ie niet. Manneke gooit de uitspraken van twee personen op één hoop. Ten eerste met die quotes: De “gewiekst, slim en geslepen” komen van Cor Inja, terwijl “gekke geert” van Keira komt.
  Ten tweede is het ook slecht gequote (of gelezen) want “gewiekst, slim en geslepen” waren geen geertkwaliteiten maar die van bram m.

 7. Gert Kok Schreef:

  @Manneke
  Dat van ‘gewiekst slim en geslepen’ heb je zelf in je eigen ideeënwereld laten groeien. De kinderen die achter de Rattenvanger van Hamelen aanliepen hoorden ook mooie klanken moet je maar denken.

  een verbogen mes kan je niks meer mee snijden maar het kan nog steeds scherp en geslepen zijn

 8. Hmm. De druiven zijn bij links kennelijk nog erg zuur. “Marionettenkabinet Wilders”, “Wilders trekt aan de touwtjes”, kabinet is gegijzeld door Wilders en dergelijke. Kennelijk moet je in Nederland gek zijn om zoiets voorelkaar te krijgen, maar niet heus. Geert Wilders is de slimste van allemaal. :mrgreen: 😎

 9. M.Pis: Geert Wilders is de slimste van allemaal
  Gelet op Henk & Ingrids niveau (dat dagelijks in Telegraafreacties wordt geëtaleerd) lijkt Wilders niet de domste. De schuimbekkende marktkoopman van het smalle volksgemonkel. Een beetje IQ ziet al gauw dat de brallende geblondeerde Meester teert op de hersens van xenofobische hysterici uit dubieuze buitenlandse denktanks die hem gebruiken als werktuig voor hun sinistere geopolitieke strategieën.

 10. @Abdul Alhazred: ja, je moet je vocabulaire wel even aan de hedendaagse autochtoon die vóór dit kabinet gestemd heeft aanpassen, dat vind ik ook. Anders is het niet democratisch en in strijd met de Vrijheid van Meningsbegrip.

 11. Ik hoor al te vaak dat Geert wel veroordeeld moet worden van het ene kamp en de andere beroept zich op vrijheid van meningsuiting. De uitslag is in principe niet van belang. Maar we zitten in Nederland nu met een situatie die zich nog nooit heeft voorgedaan. Een politicus die discrimineert onder het mom van kritiek op een geloof. Voorbeelden hoef ik niet te noemen. Maar het allerbelangrijkste vind ik is dat er een uitspraak moet komen, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. En vandaar vind ik het begrijpelijk dat het hof in Amsterdam heeft geoordeeld dat het OM moet vervolgen. Het jammere is dat het OM verzuimt. Maar in het belang van het land is het belangerijk dat er een oordeel komt, desnoods tot de Hoge Raad. Met wat meer pro-actievere Officiers was het zelfs mogelijk, cassatie in te dienen in het belang van de wet.(uiteindelijk) Maar zoals ik al eerder zei. Deze officieren zijn gewoon lui.

 12. @17. Daarom is dat proces tegen Wilders ook krankzinnig. Indien Geert Wilders wordt veroordeeld betekent dat een precedent. Kritiek op welke politieke-, filosofische- of religieuze stroming kan dan worden aangegrepen als zijnde haatzaaien, groepsbelediging en discriminatie. Het is ook van den gekke dat je geen kritiek op een religie zou mogen hebben. Het is dan ook opvallend dat juist die stromingen in de politiek die het christendom tot de grond hebben proberen af te branden nu opeens achter de islamieten staan als het gaat om haatzaaien, groepsbelediging en discriminatie. Pechtold en Halseme rennen als een duveltje uit een doosje naar de microfoon als dreigt dat de SGP invloed op het regeerbeleid krijgt (je zou dan van een toename van de christianisering van NL kunnen spreken), maar houden hun mond als het gaat om de islamisering van NL gaat. Dat moet vooral kunnen. Kerstbomen die uit scholen verdwijnen. Kerstliedjes met een christelijke lading die niet meer op openbare scholen mogen worden gezongen. Introductie halalvlees in kantines van scholen en elders. Schiphol wat een poster van Inge de Bruin met blote benen verwijderd omdat het moslims zou kunnen beledigen. En de lijst wordt langer en langer. Daarom stem ik PVV, omdat ik de islamisering van NL zat ben.

 13. Schiphol wat een poster van Inge de Bruin met blote benen verwijderd omdat het moslims zou kunnen beledigen.

  Wat een gelul. Komt u net als ik bijna dagelijks op Schiphol? Ziet u daar de reclames dan?
  Om van de gekokerrokte stewardessen zelf maar te zwijgen.
  U heeft uw handen al vol, als u echt Manneken Pis bent. Houd u er verder buiten dan.

Reacties zijn gesloten.