Toon van Dijk lijsttrekker PVV

Toon van Dijk, u weet wel de man die wijken wil afsluiten voor razzia’s, zeg maar zoals laatst in Putten, en weglopen uit de raadsvergadering nota bene bij een door PVV zelf aangevraagd debat heel normaal vindt, wordt lijsttrekker in Almere.

Hij is op dit moment al fractievoorzitter van die partij in de gemeenteraad. Van Dijk kwam vier jaar geleden in de Almeerse raad, toen de PVV voor het eerst in die stad meedeed aan de verkiezingen. In september vorig jaar werd hij fractievoorzitter …

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

3 gedachten over “Toon van Dijk lijsttrekker PVV”

  1. Snelle promotie is er wel, binnen Geerts’ groepje. Maar of deze maatschappelijk constructief is, blijkt wel uit de diverse redenen _waarom vele personen de PVV inmiddels hebben verlaten_. Het mede ‘door aardgasbaten betaalde Almere’ even daargelaten. Daar waren ineens zombies. Niet alleen bij name van Jorritsma (VVD) gaande, overigens.

  2. Hard stommiteiten roepen is nog steeds populair bij kiezers. De PVV slaagt er evenwel niet in kundige mensen te vinden. Nog steeds doet de PVV slechts mee in Almere en Den Haag. Bedroevend voor zo’n grote partij in de peilingen.

Reacties zijn gesloten.