Tijd voor Marco Pastors (Leefbaar Rotterdam) om te gaan cashen

Marco Pastors, samen met Sörensen, het ‘komische’ duo van Leefbaar Rotterdam. Als je een feestje had, moest je deze twee vragen, gegarandeerd dat het dan reuze gezellig werd. Niet dus!

Sörensen is al verdwenen naar de Senaat, hij heeft Leefbaar Rotterdam in de steek gelaten en zit nu voor de PVV in de Eerste Kamer te chagrijnen. Rotterdamse gemeenteraad zal opgelucht ademhalen. Maar ze hadden die andere vrolijke Pipo nog, dat ‘zonnetje’ in huis.

Nou die heeft ook zijn idealen aan de wilgen gehangen en heeft gekozen voor een leuk salaris als topambtenaar op Rotterdam-Zuid. (ja, ik weet het de rest van Nederland zegt ‘in Rotterdam-Zuid’ maar voor Rotterdammers is het ‘op Zuid’).

Zie hier de verschillen tussen een salaris als gemeenteraadslid en als topambtenaar bij de gemeente. Neem niet aan dat dhr. Pastors instroomt in schaal 1. Zeker niet omdat er wordt gesproken over ’topambtenaar’. Denk dat hij dan ook wel salaris uit de top krijgt.

Maar dat kan nog leuk worden, dit eigenwijze mannetje, dat zich niets laat gezeggen, als uitvoerend ambtenaar. Kan me de zorgen van de Deelraadvoorzitters heel goed voorstellen. Dit gaat nog vuurwerk geven in Rotterdam. Snap helemaal niet hoe deze man dit weer voor elkaar heeft gekregen. Of wilde het Stadhuis op de Coolsingel hem zo graag kwijt dat ze hem verbannen hebben naar een ‘onherbergzaam’ oord? Soort van weggepromoveerd?

17 gedachten over “Tijd voor Marco Pastors (Leefbaar Rotterdam) om te gaan cashen”

 1. Zijn carriere is een voorbeeld voor al die opportunistische roepetoeters van Leefbaar-partijtjes en PVV in veel gemeenteraden. Grote mond en slecht tegen je verlies kunnen helpt bij een carriere of een hoge wachtgeld regeling

 2. Nou zijn de allochtone burgers/winkeliers klaar mee,deze pipo heeft dus zin om weer soort PVV rethoriek over de allochtone burgers/winkeliers te gallen!

  rotterdam zuid is een zeer diverse wijk met veelgoedlopende allochtonenwinkels die druk bezocht worden door de burgers die in die wijk wonen leven werken winkelen naar school gaan enz,natuurlijk zijn er ook autochtonen die er wonen en winkelen enz.
  Er zijn ook autochtone winkels hoor..nu is er mediamarkt,blokker,enz ook aanwezig.

  maar ik denk dat de pipo nu even het nog hollandscher wil hebebn en de allochtone winkeliers wil verminderen ui thet straatbeeld.Er zijn al enkele ambtenaren actief in rotterdam zuid die zich al met deze kwestie bezighouden…ze komen op voor de burgers(hollandsche) en willen deze duidelijker en prominenter aanwezig hebben…dat gaat gepaard met propaganda uiteraard en de nodige verzonnen regeltjes en gepropagandeerde achterstand en criminaliteit van deze wijk…zag al een filmpje van een man die en tijdje nu daar werkt en met zijn filmpje over zuid zag je enkel autochtonen lopen…die waren zo gefilmd dat het leek of het helemaal blank was/moet worden……dat wordt weer wat

 3. “op Zuid” – waarschijnlijk omdat het op een eiland ligt, niet?

  En die deelraden zouden toch afgeschaft worden? Heeft hij geen last meer van.

 4. als je door zuid heen loopt is het heel anders en gezelliger en diverser..bovenstaand filmpje is zo gemaakt dat het niet klopt met de realiteit….die pipo er wel wil creeeren zeker ten koste van de wijkbewoners

 5. Een keer bij rondom tien,zat een autochtone vrouw die op de noordsingel woonde in rotterdam,te klagen en te haatzaaien over dat haar buurt en winkelstraat de Zwartjanstraat enkel allochtonenwinkels betrof en het zwart van de buitenlanders was en geen enkele hollandsche winkel te bekkenn was…

  Werkelijk dat was een jaar geleden ofzo op tv.

  de Rotterdammer die zo de wijken kent en zeker de Zwartjanstraat kon weten dat deze leugenachtige verbitterde vrouw zwaar aan het liegen was.

  Er zijn wel drie hollandsche slagerijen met grote reclameborden met speklappen,spareribs
  Ook zijn er de marskramer,Jamin,Febo,Mac.Donalds,Pim Doesburg sportartikelen,Euroland,Prijsmepper,ABN bank,Antiekwinkel,Raats drogisterij,een reformzaak,Rinck brlimode,Berhout poelier,candyshop,Bloemwinkels,twee hollands bruine cafes,notenbar,stomerij,sigarenboer,kaasboer,hakkenbar,Bram ladage patat,Verfwinkel,Kruidvat,enz
  ….wat lult deze slang? dan

  Nou wat zal de pipo nu op zuid weer gaan vershitteren

 6. Kevin, ken iemand die vlak bij de Zwartjan woont en ook altijd zo loopt te schelden. Viel een keer van mijn stoel toen bleek dat naar Turkije op vakantie ging. Vroeg wat dat was? Nou dat zijn heel andere Turken en in hotel zaten veel Nederlanders. Ik heb zo hard gelachen dat ze niks meer durfde te zeggen. Als ik er aan denk krijg ik nog pijn in de buik.

 7. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  “op Zuid” – waarschijnlijk omdat het op een eiland ligt, niet?

  Klopt Nolly en in tegenstelling tot Amsterdam, heb je het NIET gemaakt als je op Zuid woont. Op Zuid woonden van oorsprong de havenarbeiders, die van de eilanden (Zuid-Hollandse en Zeeuwse) naar de grote stad trokken voor werk. Op Noord in het noordelijke deel woont de kak (en ik ook, om te compenseren 🙂 )

 8. Keira Schreef:

  Kevin, ken iemand die vlak bij de Zwartjan woont en ook altijd zo loopt te schelden. Viel een keer van mijn stoel toen bleek dat naar Turkije op vakantie ging. Vroeg wat dat was? Nou dat zijn heel andere Turken en in hotel zaten veel Nederlanders. Ik heb zo hard gelachen dat ze niks meer durfde te zeggen. Als ik er aan denk krijg ik nog pijn in de buik.

  Nou vertel mij wat,vooral die omwonenden van de Zwartjanstraat en daarbij crooswijk..op de weekmarkt zie je ze allemaal ook voorbijkomen met die gemene verbitterde koppen

 9. volgens de info die ik krijg, is het de bedoeling om een plan uit te voeren, en Marco pastors daar de goede persoon voor is, iemand die knetterhart werkt zo minimaal neer te zetten, walgelijk.
  ik woon op zuid en door de spelletjes van de grootste partij hier is het al jaren feest en is er haast geen probleem opgelost en is met de dag erger geworden, ga de mensen die deze troep hebben veroorzaakt
  als bassie en adriaan neerzetten, kijk even in de spiegel,is dat het gezicht die het had moeten doen?
  had je zelf moeten reageren op de baan,hij was open.
  Marco vanaf deze kant suc 6 it’s a hell of a job.

 10. @ simon010:
  Lees reactie 8 nog even Simon….zo is het ook op zuid..maarja dat je het STRAATBEELD wilt veranderd zien in een witte wijk..DAT is jouw droom

 11. Ik weet wat jij wil Simon..

  de Bijerlandselaan vol met gaybars en bruine kroegen met hollandse muziek,daarbij alleen hollandse bewoners die je groeten en zeggen hup holland hup?

  daarbij enkel winkels van autochtone eigenaren met hollandsche waren,,

  Alle huizen bewoon door hollandse mensen,en dure luxe winkels en chique zaken?
  En mannen in badpakken die rollerskaten over de bijerlandslaan?

  Vrouwen in niemandalletjes die in de straten vis verkopen en met vlaggetjes het voetbal aanjuichen?

  Nou dan heeft marco zeker heeeel wat te doen

Reacties zijn gesloten.