Terzake Joke Kaviaar: Vrijheid, wat is dat? In elk geval geen recht!

Dit lopende uur hebben we ook bij Krapuul de “opruiende” teksten gereproduceerd waarvoor je in Nederland voor twee maanden de cel in gaat. In een land waar dagelijks op “sociale media” om brandstichting in moskeeën, om verdrinken van “gelukszoekers” en vergassen van moslims wordt gesmeekt – en dat ongestraft.
Joke Kaviaar over haar zaak:

Het is gedaan. De Hoge Raad heeft gesproken. Het vonnis van het gerechtshof van Amsterdam blijft staan: twee maanden voorwaardelijk met een proeftijd van een jaar vanwege mijn mening over het Neederlanse en Europese migratiebeleid, vanwege schrijven over repressie en staatsgeweld, vanwege mijn aanklachten tegen de opsluit- en uitsluit industrie, de corrupte en schijnheilige politici, de ambtenaren die ‘alleen maar hun werk doen’, vanwege het duidelijk maken van de noodzaak van effectief verzet.

Het is duidelijk: wie zijn of haar mond open doet, wie daden bij woorden bereid is te voegen, kan rekenen op vervolging. Het betekent dat de staat verzet vreest en ervoor beducht is dat de waarheid wordt blootgelegd, namelijk de waarheid dat ‘vreemdelingenbeleid’ apartheid is en dat racisme en vreemdelingenhaat in wetten zijn ingebed, institutioneel zijn en gewoon worden gevonden. Wie dat wil inzien, kan niet anders dan concluderen dat verzet geboden is, in welke vorm dan ook. En dus is de waarheid een bedreiging voor ‘de democratie’.

Lees verder bij de bron.