Teevendeal: Ivo Opstelten weet weer eens iets niet

Ivo eh-eh-eh Op-eh-stelten kan het bonnetje van de Teevendeal écht écht écht niet meer vinden, heeft hij de Kamer vandaag in alle integriteit laten weten:

Er zijn geen bankafschriften meer als gevolg van verlopen bewaartermijnen en aanpassingen van ICT-systemen. Ook andere documenten zijn niet meer gevonden en de hele reeks van ondervraagde betrokkenen kon te weinig uit het geheugen putten om nog iets zinnigs te zeggen over de financiële afwikkeling van de schikking. (Volkskrant)

En als je het nu gewoon eens aan de betreffende Teeven vroeg, Opstelten, is  dat een idee? Je weet wel, die dikke aardappelkop met dat blauwe oog, die het op onverklaarbare wijze tot staatssecretaris heeft geschopt na ontelbare dubieuze praktijken als Officier van Justitie, en er op vergelijkbaar onverklaarbare wijze nog steeds zit na aantoonbare incompetentie en vermoedelijk bewuste natlatigheid met betrekking tot de opvang van asielzoekers.

5 gedachten over “Teevendeal: Ivo Opstelten weet weer eens iets niet”

 1. Dat vraag ik me nou ook de hele tijd al af. Fuck die bonnetjes. Die Teeven weet heus nog wel, al is het bij benadering, om hoeveel centjes het ging.

 2. @Laurent, eigenlijk is het verklaring zeer logisch te maken uit je woorden:

  “…die het op onverklaarbare wijze tot staatssecretaris heeft geschopt na ontelbare dubieuze praktijken als Officier van Justitie,…”

  Het meest voor de hand liggende uitleg is dat we hier te maken hebben met een van de grootste bazen van Nederlandse Maffia die natuurlijk dankzij de connecties erg hoog het geschopt heeft. Het ergste is dat het hiermee het vermoeden wordt gewekt dat de OM in wezen op dit moment in Maffia handen is en/of een hele lange tijd reeds deel maakt van een soort Nederlands Maffia-wezen.

  Bewijzen?
  De maffiotosch-criminele IRT affaire, het op hetzelfde manier razendsnel verwijderen en verdwijnen van de bewijzen rond het geval Van Traa, nu deze financiële transactie die op witwassen van maffia-crimineel geld door de OM uitkomt.

  Eigenlijk is Nederland bijzonder corrupt, doch wordt dit onder een deksel PR-praatjes door de gebruikelijke capo’s steeds stil gehouden zodat we de wereld steeds lesjes kunne leren.

 3. Niets weten is des VVD (rechts in het algemeen) Wir haben es nicht gewusst… etc.

  Als een bijstandsmoeder echt niet weet dat ze per ongeluk teveel heeft ontvangen en dat heeft uitgegeven omdat ze dacht een meevallertje (centen kwestie) loopt ze de kans gekort te worden of een boete.

  Dan zegt ze met 2 kinderen onder de arm. Ik wist dat echt niet sorry het spijt me. Dit regime neemt daar geen genoegen mee. Dus vul maar in….

  Maar dit duo die moorden op hun geweten hebben. Tja dat is weer een heel ander verhaal. Niet elk verhaal heeft een goed einde zo blijkt. Of toch ? Gaat dit tuig eindelijk de prijs betalen voor hun wandaden ?

 4. Moet je het feit “nooit iets van weten” over belangrijke zaken dat niet als bestuurlijke incompetentie beschouwen?
  Ernstige zaak, hoor!

  Onder het rubriek voorlichting voor Hoge Buza en Justitie ambtenaren hier na de onthullingen over de onwettelijke aftappen van miljoenen gesprekken per dag in Nederland gekoppeld aan import van gegevens van Nederlandse burgers in het buitenland nu het volgende zaak (het gaat razendsnel achter elkaar, he?) – het doorspitten van het volledig internet om de emoties van de gebruikers/gepeupel te kunnen beoordelen (stiekem natuurlijk) om de gevaarlijke emoties uit te kunnen pikken:

  http://www.nextgov.com/defense/2014/06/secret-service-software-will-detect-sarcasm-social-media-users/85633/

Reacties zijn gesloten.