Superdemocraat Plasterk laat VVD-fractievoorzitter struikelen

Superdemocraat Plasterk wil de binnenkort door hem eigenhandig op te heffen provincie Utrecht voorlopig opzadelen met Paul Rosenmöller als commissaris des konings. Dit klaarblijkelijk omdat Bruin II gepaaid moet worden in de Eerste Kamer en GroenLinks dus te vriend gehouden moet worden (wel met iemand met de juiste famille-achtergrond, dat begrijpt u). Daarbij is de man vergeten dat toch in de eerste plaats de coalitiegenoot de VVD naar de ogen gekeken dient te worden.

Zoals het superdemocraten betaamt heeft Plasterk even geen rekening gehouden met de volksvertegenwoordiging in de provincie die hij toch hoogstpersoonlijk gaat opheffen. De fractievoorzitter van de VVD in Utrecht (Nedersticht) heeft “gelekt” over Rosenmöller en is onmiddellijk opgestapt. Hij had niet uit de school mogen klappen over hoe superdemocraat Plasterk Rosenmöller denkt door te drijven zonder Provinciale Staten hier in te kennen.
En zo marcheert Bruin II (Demissioniair I) onverdroten verder.

4 gedachten over “Superdemocraat Plasterk laat VVD-fractievoorzitter struikelen”

 1. VVD PVDA Groenrechts het is allemaal eender.

  Handje klap en het volk staat er bij en kijkt ernaar.

  Alzheimer de beste vriend van rechts.

  Gewoon weer even bijtekenen bij het kruisje jongens en meisjes voor 4 nieuwe jaren. Rutte III PVV en VVD en wat Christen spul. Overal om ons heen genezen ze van dat rechtsdenken behalve hier.

  Ik denk ook dat het rechtsdenken dat we in Amerika kennen voornamelijk door Nederlanders daarheen is exporteert net als die rarigheid als in Zuid Afrika…. Apartheid o.i.d.

  NSB hebben we gehad maar oh oh oh wat is links (SP) toch eng. Je zou maar samen willen leven en samen het een beetje beter hebben…. eng eng eng…

 2. Ik ben me er van bewust dat VVd Den Haag aandelen heeft in een landelijke ballonnen producent maar ligt het nou aan mij dat ik de indruk heb dat om het minst en geringste wat VVd politici op lokaal niveau blaten ze vertrekken als er kritiek op komt of van hogerhand gezegd wordt dat ze hun sm..l moeten houden?

  Het Nedergesticht(se) VVd product menneke Frits Barneveld Binkhuysen rent al weg voordat zijn longen terug geklapt zijn van de opwinding door een zinnige uitspraak over een sproeiende Plasterk.

 3. @3, Mij lijkt dat Martin Bosma in dit geval vooral vragen over zijn eigen toekomst stelt. 🙂

Reacties zijn gesloten.