Studentenprotest van start!

In Den Haag is het studentenprotest goed van start gegaan. Naar schatting zijn er 11.000 studenten en er komen er nog steeds meer bij!
Om 15.00 uur komt halve zool Halbe zelf spreken. Alles te volgen via NRC . Wat meer info over het studentenprotest.

Als we het hebben over kenniseconomie en dan vervolgens over boetes van een dusdanig niveau voor student en univeristeit, dan ben je niet goed bezig. Zie ook geweldige column van Evelien Tonkens hierover. Zo wil dit kabinet studeren weer elitair maken. En beste lezertjes, elitair is dan niet bedoeld zoals het tegenwoordig wordt misbruikt voor links, maar elitair zoals het altijd was, vóór de hetze van rechts. Elitair als in zij die geld hebben kunnen studeren en worden rijker en rijker en de gewone mensen kunnen niet studeren en blijven lekker dom werkvolk, makkelijk werkvee voor de rijken. Die graag terug willen naar de oude goede tijden!!!! Alles lekker voor ons eige!

6 gedachten over “Studentenprotest van start!”

 1. De Halbezool werd weggefloten van het podium en bekogeld, en laat daar nu net de live-uitzending opgehouden zijn…
  Deed mij denken aan die goede oude Sowjet-Unie waarbij Brezjnjew een toespraak houdt van een heusche stapel papiertjes, er achter komt dat die niet op volgorde liggen en hulpeloos om zich heen kijkt – en weg is het livebeeld.
  Sowjetisering van Nederland (niet alleen NL natuurlijk). Kunnen debeelden mooi televisierijp gemaakt worden om de indruk te wekken dat die redelijke Zijlstra door linksch tuig de mond gesnoerd wordt.
  (ik vind het niet sterk dat in de menigte bordjes met D66 erop en veel van de SP werden rondgedragen – zo’n demonstratie moet boven partijbelangen staan).

 2. En wie gaan die vernielingen en de ME betalen… aangericht door die studenten? nee niet de studenten, maar het klootrjesvolk in de ogen van de studenten!!!! 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

 3. #1

  (ik vind het niet sterk dat in de menigte bordjes met D66 erop en veel van de SP werden rondgedragen – zo’n demonstratie moet boven partijbelangen staan).

  Eens, polittek erbij als niet ter zake , vervuiling van essentie.

  Tante beatrix,

  De niet elitaire SP partij was er bij om de educatieve rechten en belangen van het ”klootjes volk” , geen geld voor bijlessen of zo, mede te vertegenwordigen.
  Desal niettemin, vind ik dat ze er qua studenten protest niet hoorden.

  Wat de ME betreft, wees er maar blij mee zolang ze niet maar in het wilde weg gaan slaan of schieten, denk ook aan voetbal en terugkerende echt exhorbitante beveiligings kosten, we betalen er allemaal voor, bemiddeld of niet , en kunnen nog trots met uitzondering van , op ze zijn.

  Waarom zo naar ……..
  .

  , .

 4. @2
  Ja, rechtse hobby’s (zoals timmeren op demonstranten) kosten ook geld

  @3
  Ook aantallen als twintig- en vijfentwintigduizend worden genoemd. Wat de NRC vermeldt zal altijd een onderschatting zijn.

 5. tante Beatrix Schreef:

  En wie gaan die vernielingen en de ME betalen… aangericht door die studenten? nee niet de studenten, maar het klootrjesvolk in de ogen van de studenten!!!!

  ach , niet eens een dag JSF vliegen in kosten , of een dagje Wilders beveiligen ….

Reacties zijn gesloten.