Stormfrontster Nunes plotseling in het zonnetje

Toen zij uit de fractie-Brinkman stapte in de Staten van Noord-Holland had zij plotseling een tilde op de tweede n maar in het algemeen zie je die niet. Monica Nunes. Haar achtergrond is Portugees dus het moet een fout zijn geweest, die tilde. Wat weet men verder van haar? Wie zou er van haar gehoord hebben als Geert Wilders haar niet geroepen had tot een politieke loopbaan die zich niet al te lang meer zal voortzetten naar wij vermoeden?

Antifascistische Onderzoeksgroep Kafka meldde al op 1 juni jongstleden dat Nunes beslist nazisympathieën heeft, die zij niet onder stoelen of banken steekt. Haar interesse in het NS-gedachtengoed kon zij vrijuit kwijt op Stormfront.
Het Noordhollands Dagblad gooit er een schepje bovenop door de pinupfoto, die Stormfront van haar had, te plaatsen met een verhaal dat eigenlijk dus al veel eerder geplaatst had kunnen worden.
Maar nu is het de tijd voor de mainstream media om Wilders en iedereen die om hem heen hangt onder handen te nemen.
Eigenlijk curieus.

Nunes vindt dat zelf ook [eigenhandig te openen pdf], en op dat punt zijn we het in ieder geval eens.

2 gedachten over “Stormfrontster Nunes plotseling in het zonnetje”

  1. Wilderts heeft de popenspelers die Rutte en Verhagen met hun ultra-rechtse agenda aanstuurden diep teleurgesteld en gekwetst. Het programma ging niet automatisch door.

    Dit willen ze hem niet makkelijk vergeven.
    Daarom sturen ze nu de gecontroleerde pers er op af.

  2. Heel merkwaardig inderdaad, dat nu pas de MSM iets tegen Wilders en de PVV durven te schrijven, iets wat jarenlang alleen door blogs als deze werd gedaan.

Reacties zijn gesloten.