Stop de islamisering van onze pretparken!

Meer achterlijk PVV-nieuws:

“Krankzinning voornemen: islamitische gebedsruimte in Pretpark Walibi Holland. Geen islamisering van onze pretparken!”, zo twittert de PVV-leider maandagmorgen (Telegraaf)

Dit is inderdaad een probleem van vitaal landsbelang, dat de Lijder maar weer eens mooi aankaart.

Het onderwerp gaat Wilders aan het hart. De politicus is zelf een fervent bezoeker van pretparken. Met name de Efteling is populair bij de PVV’er. Hij bekende afgelopen jaar min of meer verslaafd te zijn aan de attractie Droomvlucht en daar soms wel tien keer achter elkaar in te gaan.

Dus deze visionaire denker kan het ab-so-luut NIET hebben dat, terwijl hij tijdens de elfde keer in Droomvlucht grootse plannen voor Nederland op een consumptiebon noteert, er ergens een moslim op dat terrein een gebedje in een achterkamertje doet. Nu betreft het overigens het amusementspark Walibi, en niet de Efteling, maar alleen het idee al maakt Wilders nog misselijker dan wanneer hij tien keer achter elkaar in de Python het handtasje van Fleur Agema volgekotst heeft.

9 gedachten over “Stop de islamisering van onze pretparken!”

 1. Tja, de man is kampioen problemen maken, wat ik wel heel fijn vind is dat het niet zo groot met chocoladeletters bovenaan blijft staan. Het is een stukje van 2 x 2 cm, nog te groot, maar goed.
  Ik vind het een vervuiling dat deze man vindt dat hij met zijn asociale entourage die parken denkt te kunnen teisteren omdat hij het zo leuk vindt. De kleuter!

 2. Tja, als Wilders zich druk maakt om dit soort dingen dan kan het niet en roept links Nederland in koor “belachelijk”
  maar als de D66 zich in deze tijd zorgen denkt te moeten maken over het afschaffen van de zondagsrust (tot 12:00)
  dan isdat de normaalste zaak van de wereld.
  Ik denk overigens dat meneer Laurent een zeer druk leven zal krijgen en weinig zal rusten.Er zijn namelijk ook genoeg mensen die niet zullen rusten voordat ze alle mensen die in hun ogen de Nederlandse identiteit te grabbel gooien de zee in hebben gejaagd.
  In feite draag je dus zelf net zo goed bij aan het op scherp zetten van de verhoudingen in dit land door je eigen mening als waarheid te bestempelen en jezelf en je mening verheven te voelen boven andersdenkende.
  Dit terwijl die “Wildersfocus” ronduit lachwekkend is voor veel mensen.

 3. @3 Ja hoor eens, wat wil je nou, dat ik zijn pleidooi voor de ‘Nederlandse identitieit’ serieus neem, of niet op hem focus? Of we behandelen Wilders als een virtuele stripfiguur- en ik geef toe dat die neiging sterk is – of we behandelen hem als iemand waar anderhalf miljoen zwakzinnigen op gestemd heeft. Dat laatste is de realiteit. Dus vandaar dat ik toch elke keer weer even op hem ‘focus’, als er weer een surrealistische bekscheet van hem vernomen wordt. Al is het maar om te voorkomen dat hij salonfähig wordt bij het minder goed oplettende deel van die andere 6,5 miljoen stemgerechtigden die (nog net) niet op hem gestemd hebben

 4. @3, onverschilligheid? Is dat je oplossing?
  De stilte rond de deportaties?

  Hebben we niets van geleerd?

Reacties zijn gesloten.