3 gedachten over “Stef Blok brievenbuspist er graag nog een kabinet achter aan”

  1. DUH! het is hun Eigen Figtherbrand. Je ziet VW toch ook Skoda niet dumpen ;). Zolang de domme idioot nog op ze stemt blijft de PVV bestaan, want het is zo lekker om de Fortuynist mee binnen te harken voor de VVD ;). Valt je nog niet op dat de PVV steeds meer begint te schoppen tegen het CDA en minder tegen de VVD? Hoort allemaal bij het plan om het CDA straks de schuld te geven van het gevallen Kabinet naar 3 jaar en 9 maanden.

    Hij zal steeds meer gaan schoppen naar die kant , zodat je straks een Kabinet VVD/PVV krijgt waarin de VVD eigenlijk alleen regeert :). Dat is de droom, misschien moet het straks met Gedoogsteun van het CDA, maar het komt er wel. Dankzij de altijd boze Brabo’s, Limbo’s en hun Katholiek zuidelijke Vrindjes aan protest stemmers.

  2. Stef Blok is nog niet klaar met zijn natte droom, namelijk Nederland weer terug naar de 19 de eeuw. De eeuw waarin de werknemer en de ouderen alleen nog maar voor een hongerloontje mag werken en de CEO en andere gelijkwaardigen echt van het leven mogen genieten.

Reacties zijn gesloten.