Statenlid PVV heeft nog steeds dubbele nationaliteit

Het Gelderse Statenlid voor de PVV Petra Kouwenberg heeft nog altijd een dubbele nationaliteit. Haar eigen partij is fel gekant tegen mensen die naast het Nederlanderschap nog een nationaliteit hebben. (Statenlid PVV heeft nog steeds dubbele nationaliteit – Parool)

Maar volgens de PVV doet zij er alles aan om van haar Turkse nationaliteit af te komen, echt waar hoor! 😀

Waarom verbaast het me niet meer dat Geert voor eigen volk altijd heel anders reageert dan voor ‘niet’ eigen volk? Waarom grijpt hij hier niet keihard in en stuurt haar terug? Omdat ze dingen heeft verzwegen of misschien zelfs heeft gelogen? Nou, omdat dat zo gebruikelijk is bij de PVV, dat ze niet beter weten.
😥

(Of zou ze mogen blijven omdat ze ook een bizarre haardracht heeft? Vraag me af of dat een soort vereiste is om bij de PVV te mogen komen werken.)

6 gedachten over “Statenlid PVV heeft nog steeds dubbele nationaliteit”

  1. Hoe meer nationaliteiten een mens heeft hoe beter! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een mens ZONDER enige nationaliteit meer mens is en minder burger!

  2. Hup.. de boerka uittrekken en het land uitsmijten!!!
    Hero Drinkman.. doe er eens iets aan… dit kan toch niet???? lol……..

  3. Dit is te makkelijk om op te reageren… Misschien is zij wel de ‘knuffelallochtoon’ van de PVV, zodat ze kunnen laten zien dat ze niks tegen Turken hebben en blokkeert de PVV zelf haar pogingen om haar Turkse nationaliteit op te zeggen. En zij wist niet dat ze een Turks paspoort had… zoveel intelligentie, verbazend… de PVV gaat haar uithuwelijken aan Eric Lucassen, ook zo’n intelligent figuur.

  4. Oh, nu begrijp ik het. Deze vrouw is door Geert naar voren geschoven om het vooroordeel van het domme blondje te ontkrachten.

  5. Het lukt haar maar niet om van de Turkse nationaliteit af te komen…… Grootste bullshit ooit! Het is juist heel eenvoudig om er vanaf te komen, bijna net zo makkelijk als m weer terug nemen…

Reacties zijn gesloten.