Stadscommando’s in Almere

Aanstaande donderdag gaat de gemeenteraad in Almere een voorstel van de PVV bespreken. Er moeten stadscommando’s komen. Nou vind ik het al een vreselijk woord, maar ziende dat het van de PVV komt, ach ja. Die houden van stoere taal. Zal wel uit de koker van De Roon komen. Verder houden ze wel van een robbertje vechten, nu alleen nog uniformpjes en klaar is de knokploeg van Geert. Ik mag hopen dat de rest in Almere nog een beetje gezond verstand heeft en hier niet in mee gaat. We hebben al politie en hebben geen tweederangs politie nodig, zeker niet van PVV-niveau.

7 gedachten over “Stadscommando’s in Almere”

 1. Die Lucassen is vermoedelijk wel erg geschikt voor de door de PVV gewenste ordetroepen. Waarom noemt de PVV het trouwens stadscommando’s? ‘Weerbaarheidsafdeling’ lijkt me veel duidelijker. Bekt ook beter als afkorting. 😈

 2. Ik denk dat het bruine uniformen worden met een band om de arm waar de afbeelding van de grote blonde leider op staat….Als ik ze zie meld ik het…woon namelijk in Almere….. 😎

 3. Mijn haren gaan rechtovereind staan van het woord alleen al. Daarmee vind ik het dus gelijk erg provocerend. Mij zie je dus niet verbaast kijken als er een stoere stadskommando word kortgeslagen door mensen die dit ook zo zien. Dit gaat meer heibel opleveren dan oplossen.

  (voor de duidelijkheid: ik ben niet van het geweld!)

 4. Het zou me trouwens niets verbazen als veel ambtenaren helemaal niet gesteld zijn op deze nieuwe titel en de pijp aan maarten geven als het werkelijk zover komt.

 5. De stadscommando’s moeten de straat op en krijgen nagenoeg dezelfde bevoegdheden als de politie. Het grote verschil is dat de commando’s geen pis-tool mogen dragen.
  Ze mogen geen pisgereedschap dragen, begrijp ik.

 6. Item-quote van de nacht :

  En wat komt er overmorgen? PVV-dorpsboerencommmando’s op het Limburgse en Brabantse platteland ?

Reacties zijn gesloten.