Spuit nat dat Glibberige Monster

Was er laatst iemand in mijn nabije omgeving die het idee had haar beklag te doen bij de NOS om op te houden met het uitzenden van het proces van Wilders van haar belastingcenten en hebben mensen die politiek betrokken zijn zoals hier op Krapuul.nl de hinderlijke gewoonte om kamerdebbatten te volgen terwijl het gewoon dezelfde ordinaire pulp is als kijken naar American Wrestling; een hoop theater ; uitslag staat al vast en hoop gezanik en gebrul met als enige doel spreken tot het domgewaande volk dat U en ik zouden moeten zijn.

Een totaal zinloze actie dat bekijken van dit soort perversiteiten en een grof schandaal dat dit soort zaken worden uitgezonden op tijden dat kinderen het gewoon kunnen zien! We geven die glibberige monsters daarmee zelfs een podium ; een recht ; een recht om zich te gedragen als walgelijke soap-acteurs in een big brother huis die puur en alleen bezig zijn met een steekspel voor de camera en handjeklap achter de camera.

Uiteraard is het van belang in een democratie dat we kunnen zien wat onze vertegenwoordigers zoals uitspoken. Maar dat uitgespook zien we uiteraard niet op dat ranzige podium voor C-acteurs dat de tweede kamer heet.

Die camera’s staan niet in de ‘wandelgangen’ en de ‘achterkamers’ . Dat is vreemd omdat men tegenwoordig wel camera’s zet in onze achterhuizen en wandelpaden.

Voor het Theater noemt men zaken VOETBALWET die excessen bij voetbalwedstrijden zou moeten aan pakken.

Stiekem is dit gewoon een wet die bestuurders meer rechten geeft om mensen preventief van hun vrijheden te beroven zonder tussenkomst van de rechter.

Dat televisiekijken is daarom ook een zinloze zaak. Men strooit ons zand in de ogen . Een Politicus kan sympathiek overkomen en zelfs dingen zeggen waar je het mee eens bent; lees je echter het hele verhaal wat deze meneer of mevrouw zo allemaal wil en doet dan blijkt dat er nogal wat haakje en kruisjes aan de zaken zitten.

Daarom kijk ik al jaren, terwijl jullie naar de zoveelste oplichter in de kamer zitten te kijken en jullie daar je emo-tv uitslepen, kijk ik al jaren gewoon naar tekenfilms.

En vroeger was mijn favoriet The Powerpuff Girls. Nu is dat Phineas & Ferb.

En als ik de naam verhagen hoor dan zet ik even deze wijsheid terwijl jullie allen gifgroen uitslaan ben ik lekker infantiel aan het rocken !!!

<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/_PK-E6kYZfg?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/_PK-E6kYZfg?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”385″></embed></object>

1 gedachte over “Spuit nat dat Glibberige Monster”

Reacties zijn gesloten.