Sprookjes voor het slapen gaan van Diederik Samsom

PvdA-leider Diederik Samsom begrijpt de zorgen van zijn achterban over de bezuinigingen van het kabinet. Maar de maatregelen zijn volgens hem noodzakelijk om Nederland verder te helpen.
En hij is ervan overtuigd dat dit lukt, zo zei hij zaterdag tijdens de politieke ledenraad in Utrecht. “We komen sterker en socialer uit deze crisis.” (nu.nl)

Samsom wil ‘sterker en socialer’ uit de crisis komen. Godallemachtig, begint hij nu ook al met van die foute projectmanagerstaal als die van Rutte? Hoe kun je nu sterker en socialer uit een crisis komen man, flikker toch op! Denk je dat we helemaal achterlijk zijn of zo? Er is minder geld te verdelen dus we worden zwakker, en het gaat altijd ten koste van de zwakkeren, en iedereen weet dat met name de PvdA daar nauwelijks iets tegen doet.

Verder heeft hij het nog over een ‘eerlijk verhaal’. Ja hoor.

5 gedachten over “Sprookjes voor het slapen gaan van Diederik Samsom”

 1. @1 Ralph,

  Vreselijke ‘newspeak’. Als hij nou had gezegd: ‘we worden met de rug tegen de muur gezet, maar met een kabinet van de VVD + PVV/SGP/CDA/CU/D66/GL is het nog erger’, dan kan de PvdA nog een stuk meer d’r ‘best doen, maar was het in ieder geval geen ‘newspeak’.

 2. De PvdA’r

  Als lover-boy voor t kapitaal , naait hij de werkers , allemaal.
  het excuus is steeds hetzelfde dan “dat het toch echt niet anders kan ”
  Of hij nu Kok of Samsom heet , hij deed of het hem echt speet.
  Maar volk bevrijd u van die waan , hij doet het voor een vette baan .
  Hij werkt slechts voor het kapitaal , de rest kan stikken ,allemaal

 3. Toch blijf ik positief over de pVDa

  Wordt allemaal weer gewindvaand bij de volgende verkiezingen onder leiding van een andere lijsttrekker.

  vooruitblik:
  Komt een congres met een onderzoekscommissie die een rapport in elkaar flanst onder de naam “omzien is achteruit kijken’ met aanbevelingen om de partij “er weer bovenop te krijgen door communicatie met de kiezer te verbeteren”. De schuldigen staan dan inmiddels in de staatsruifwei te blaten en een enkeling zal politiek commentator worden of een luizenbaantje krijgen.

 4. Er rijmt haast niets op Diederik, bemerkte ik tot grote schrik.
  Ook wat hij zegt is ongerijmd,waar iedere strategische kiezer onder bezwijmd.Wist hij ooit door links te lijken als tweede op de uitslagenlijst te prijken .Hij gaat zijn hand nu overspelen gaat met de V.V.D. van weer- en werke-lozen stelen.Wel Diederik na deze rit ,ben jij het die zonder kiezers zit. Man wordt toch wijs en wend het roer draai die V.V.D. een loer. Stop met het praten als Mark Rutte de M P
  misschien valt dan de uitslag nog mee.

Reacties zijn gesloten.