Spreekt Robert F. Kennedy jr. de waarheid over Geert Wilders?

Robert F. Kennedy jr. beschuldigt PVV-leider Geert Wilders van racisme. „De hele wereld weet dat hij een racist is”, zegt de zoon van de vermoorde Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy sr. vrijdag in het tv-programma Altijd Wat van de NCRV.

En de reactie van de Grote Blonde Lijder:

„Het is natuurlijk aperte onzin en kwalijk”, stelde Wilders in een reactie. „Ik vind racisme net zo verwerpelijk als ieder ander met gezond verstand. Kennedy jr. is of slecht geïnformeerd of weet niet wat hij zegt. Jammer.”

Maar, volgens mij weet deze Kennedy beter wat hij zegt dan de Grote Blonde Lijder. Ik zou toch echt wel eens willen weten hoe Wilders dat noemt, wat hij doet. Mensen buitensluiten om een geloof, o nee, verwerpelijke ideologie. Buitensluiten is voor mij discrimineren en omdat hij het vooral tegen moslims van Noord-Afrikaanse afkomst doet (vooralsnog) is het racisme, voor mij. Maar ja, wie weet heb ik wel geen gezond verstand, zoals ‘al’ die stemmers op de PVV het wel zouden hebben. 😀 Kortom, je lult uit je nek Geert! 😥

24 gedachten over “Spreekt Robert F. Kennedy jr. de waarheid over Geert Wilders?”

 1. Je hoeft het ras niet in het vizier te hebben. Als het gedrag racistisch is, is de aard van het slachtoffer minder relevant.

  Bovendien: als je een Spanjaard uitscheldt voor kut-jood, maakt het dan uit dat de Spanjaard niet-joods is?

 2. “„Elk land, net als elk individu, heeft een donkere en een lichtere kant. En het makkelijkste voor meneer Wilders is om in te spelen op ons egoïsme, onze hebzucht, onze xenofobie, onze vooroordelen, op de benepenheid in ons allen. Op de haat”, aldus Kennedy. ”

  Ik denk dat meinheer R. Kennedy jr. bijzonder wijze woorden bezigt.
  Hij legt bloot de grond waarop PVV groeit.

 3. Een racist wil ons doen geloven dat mensen zich misdragen, minder presteren enz. alleen omdat ze tot een bepaald “ras” horen. En andersom, als je tot een minderwaardig “ras” behoort, dan ben je op voorhand al minderwaardig.

  Wilders c.s. willen ons doen geloven dat wanneer moslims zich misdragen, minder presteren enz. dat dit automatisch vanuit “de islam” komt; andere factoren komen niet voor. En andersom, wanneer je “moslim” heet, dan hangt er op voorhand al een luchtje aan je.

  Strikt genomen is Wilders geen racist maar zijn ideeën komen op hetzelfde neer.

 4. Nou, het diskwalificeert de Telegraaf wel heel erg als ik via een link van hen op een NSB-site als krapuul terecht kom 😥 , doe geen moeite om te reageren, als ik had geweten dat ik hier terecht kwam had ik niet eens geklikt.

  Pfoeh, gauw weer weg hier. 😥 😥

 5. Robert F. Kennedy jr. beschuldigt PVV-leider Geert Wilders van racisme.

  Nou, hij solliciteert er zeker naar om de derde Kennedy te worden die rechtsom wordt omgelegd met groot kaliber 😡

 6. guitarman Schreef:

  als ik via een link van hen op een NSB-site als krapuul terecht kom

  Je hebt al eens eerder gereageerd als bruine trol. Je toiletpotfähige uitwaseming walmt je minderwaardige kloonego vooruit. Heb je ook inhoudelijk nog wat te melden? En is het je, gelet op je domme naam, wel eens gelukt een fatsoenlijke gitaargreep te laten klinken? Of was de F-groot van Fascistisch, (ja, met barré in het éérste hokje) al te moeilijk voor je lamlendige luie linkerjat?

 7. Wel prettig om te lezen dat er aan gene zijde van de oceaan toch mensen zijn die Wilders door hebben.

 8. @ Abdul Alhazred:
  Of was de F-groot van Fascistisch, (ja, met barré in het éérste hokje) al te moeilijk voor je lamlendige luie linkerjat?

  OF hij kwam niet verder dan de G-noot en is daar in blijven hangen. 😈

 9. Sjef Schreef:

  OF hij kwam niet verder dan de G-noot en is daar in blijven hangen.

  Sjef, als ervaren gitarist met uitgebreide podiumervaring, mag ik rustig zeggen, kan ik hierboven binnengemarcheerde `Guitarist’ de tip geven dat de D van dom en de A van achterlijk, de makkelijkste akkoorden zijn om als rechtse Kampjeugd het Horst Wessellied mee te begeleiden, mits ze met hun falsetstem ook de G van galbak kunnen bereiken en in staat zijn die met drie worstvingers als akkoord te vinden zonder op de frets te duwen, en zonder hun stijve pink plat te houden, waardoor hun ongestemde, goedkope triplex Hohner gitaar nog lelijker klikt dan de bedoeling was van de ontwerper.
  😀

 10. #10 Heuvel. de Duitsers hebben tenminste geleerd van hun constructiefouten. Zelf speel ik overigens graag de Duitse Höfner jazzmodellen en spaar deze ook.

 11. @4 Je komt toch weer kijken wie er heeft gereageerd, he…
  Geen ruggegraat, daar hebben meer discipelen van de Bruinpoot last van. Kom vaker, je kunt waarschijnlijk iets opsteken hier. Al is het alleen maar hoe je een fatsoenlijk akkoord uit je sigarendoosgitaar kunt toveren. Volgens mij ben je welkom… Hebben we ook weer wat om te lachen. Doen hoor!

 12. guitarman Schreef:

  Nou, het diskwalificeert de Telegraaf wel heel erg als ik via een link van hen op een NSB-site als krapuul terecht kom , doe geen moeite om te reageren, als ik had geweten dat ik hier terecht kwam had ik niet eens geklikt.
  Pfoeh, gauw weer weg hier.

  Jij weet toch welke krant er bij uitstek met de nazi’s collaboreerde hè?

 13. jvdheuvel Schreef:

  Vintage?

  Yeah, om op te knappen. Trouwens Höfner is vintage, al een tijd niet meer in productie. Maar er zijn nog onderdelen zat.

 14. Ik heb een Shergold bas. 😎 Werden oorspronkelijk alleen op bestelling gemaakt voor bands als Genesis, zijn toen korte tijd commercieel gegaan en het ding woog de helft van mijn Precision. Als je hem optilt, geloof je écht niet dat je een bas in je handen hebt. :mrgreen:

  Verder nog een witte Amerikaanse Strat met EMG’s en een akoestische Kawai die ik voor iets meer dan de halve prijs meekreeg omdat hij precies tussen goedkoop en duur inviel en ze hem daardoor aan de straatstenen niet kwijt konden 😛 (hij stond al vijf jaar in de winkel onverkoopbaar te zijn).
  Mijn eerste “merk”gitaar was trouwens een Egmond. 😆 (zwart, 3 elementen en met een soort krokodillenlerenachtig skai bekleed)

 15. het word de hoogste tijd om PVV te verbieden en geertje moet ook een andere baan zoeken

 16. jvdheuvel zong luidkeels:

  Doet die Egmond het nog?

  Weet ik niet, ik heb hem ergens rond 1973 verkocht voor 50 gulden ofzo. Ding woog een ton, hing als een dooie walvis om je nek en als je maar naar de tremelohandle keek was ie al vals.

  Ik heb ook voor alle zekerheid mijn Strat nog een keer opgezocht (toch handig dat internet) en hij is van ’76. Had hem 2e hands voor een zacht prijsje, winkel dacht dat het een Japanse Strat was (vandaar dat prijsje) maar bleek later een stuk ouder dan we dachten. Alleen jammer dat ik dat nog niet wist toen ik er EMG’s opzette, want dan had ik de originele plectrumplaat + elementen gehouden i.p.v. ingeruild. 😛

  Gitaar is op een aantal CD’s te horen, o.a. toen John Schuursma in mijn vorige studio wat tracks moest inspelen, zelf een silver metallic Anniversary Strat mee had, natuurlijk even de mijne wou proberen en er vervolgens alle solo’s mee heeft gedaan. :mrgreen: (“Nee, ik wil niet ruilen. Je hebt nou mogen spelen, geef terug die gitaar!” “Ah toe?” “Nee, is van mij!”)
  Maar goed, Kennedy en Wilders dus. Nou, ik vind het ook. 😆

 17. Het is belagelik. WEG MET DIE D66 RECHTERS DIE DEZE SOCIALIST VAN DE KENNEDY FAMILIE HET LAND IN HEBBEN GELATEN. sad 🙁

 18. Sjef Schreef:

  Het is belagelik. WEG MET DIE D66 RECHTERS DIE DEZE SOCIALIST VAN DE KENNEDY FAMILIE HET LAND IN HEBBEN GELATEN. sad

  Ja echt belagelijk! Mensen die de waarheid spreken moeten geweerd worden in Nederland!

Reacties zijn gesloten.