Speciaal Leids studentenrijm voor Ellian

Zonder wetenschappelijke kwalificatie
Leeft hij ten koste van de Nederlandse natie
Als professor te Leiden
Een fatsoendelijk mens zou hem vermijden
Eerst moslim in Iran
Toen communistenvriend in Afghanistan
Asielzoeker in Nederland sinds ’89
Toen werd je nog toegelaten, prachtig

Ik heb helemaal geen zin an
Linken naar schorremorrie als Ellian
Maar op veler verzoek
De laatste scheet uit zijn harembroek

10 gedachten over “Speciaal Leids studentenrijm voor Ellian”

 1. Als een giftig spinnetje in zijn Web
  Zit Afzien Ellian
  En van menig hatend Marionet
  Trekt hij de touwtjes an …

 2. Ik vind dit een heel mooi rijm.
  elseviers noemt deze knuffelallochtoon van rechts een dwarse denker. maar iemand die een paar maal per week, met dezelfde riedel, kritiekloos g.w. steunt en iedereen die tegen bruin rechts is ondemocratisch noemt omdat 1,5 miljoen … blabla bla op blablablabla hebben gestemd, is een meeloper en een propagandist.
  het is tijd voor een zembla uitzending over de heilige elian. Net als zijn nichtje H. Ali is hij hier stiekem met een valse naam binnengeslopen en schreeuwt hij nu moord en brand als een andere nietwesterese allochtoon zijn geluk hier komt zoeken.

 3. Het is…. laten we zeggen…. eigenaardig dat Ellian in de jaren tachtig in Afghanistan in alle rust en vrijheid woonde.

  Afgh. was in die tijd een communistische dictatuur, geleid door een intern regime van de Khalkh partij, met steun van de Sowjet Unie. Die Khalkh partij had ook een Iraanse afdeling.
  Ik kan me het scenario voorstellen dat er in kringen in Kaboel heus wel plek was voor een Lid van Muhajedin Khalkh uit een bevriende natie. de Iraanse Khalkh bestaat nog steeds, als een soort Iraanse regering in ballingschap. Een communistische, gewelddadige, dictatoriaal geleide club, met leden in Duitsland en Frankrijk. Die onder het motto: de vijanden van mijn vijand zijn mijn vrienden, bevriende contacten onderhoudt met…. inderdaad…. het Nederlandse Cidi.

  Dat hij lid is geweest van Khalkh, vermeldt Ellian echter niet. Dat zou hem bij zijn huidige rechtse en ultra-rechtse vrienden waarschijnlijk in enorme problemen brengen.

 4. @5
  Publiceren, daar gaat het vooral om. En op dat front was het muisstil wat Ellian betreft, is het nog steeds, behalve de rioolpers.

 5. Elian vergelijkt Ab Klinks kritiek met een staatsgreep. Sinds wanneer is het proberen te overtuigen van je partijgenoten hetzelfde als met de wapens en grof geweld de macht grijpen? Dit is toch wat een politicus hoort te doen? Anderen overtuigen van diens gelijk door middel van woorden.

 6. Véél te véél aandacht hier voor deze aandachtszoeker… 😥 !
  Niet doen mensen; is de man beslist niet waard…

 7. Ik geef u gelijk Henk, tegelijkertijd maak ik me zorgen dat Leiden een broeinest is van gekken. (mijn woorden)

 8. Nu misbruiken die gekken het woord vrijheid voor de stads Leiden. Ken Leiden als een humanistische stad.

Reacties zijn gesloten.