Sörensen de opportunist op lijst PVV

De Rotterdamse politicus Ronald Sörensen staat op de PVV-kandidatenlijst voor de Eerste Kamer.

Lijsttrekker Machiel de Graaf is in zijn nopjes met zijn team. „Het zijn stuk voor stuk mensen op wie ik trots ben en ik kijk ernaar uit om met deze groep te gaan strijden voor een beter Nederland.”

Vast allemaal toppertjes, net als die Tweede Kamerleden. 😀

10 gedachten over “Sörensen de opportunist op lijst PVV”

 1. @1
  Nou, dan ken je het PVV-volk nog niet, met al zijn dubbele mandaten.

 2. Krijg altijd de kriebels van die man, brrrrrr.
  Hoe krijgen die lui mekaar gevonden. De vleesgeworden verongelijktheid.

 3. Als ik me goed herinner sprak hij op tv rijnmond ooit over de benoeming van Aboutaleb als burgemeester over ” zo’n allochtoon ” oid, heel laatdunkend en chagrijnig en zeker niet gepast voor een lid van de gemeenteraad.

 4. Strijden voor een beter Nederland met Sörenson…. valt dat onder de categorie hoop doet leven???? Dan ben je wel heel erg depressief, als je Sörensen als je redder ziet.

 5. Eerst maar eens checken of ook dat figuur geen Zweeds paspoort erbij heeft.

 6. # 4 Ik lees op wiki dat die chagrijnige kop komt door een hersenbloeding, was ik inderdaad vergeten.

  Neemt niet weg dat ik die man samen met maatje Pastors nooit op iets opbouwends heb kunnen betrappen, allemaal repressief, wij tegen zij, keiharde maatregelen, grotere geweren, meer bevoegdheid voor de politie, preventief vastzetten, dat soort taal.

  Ik heb ooit eens tijdens een griepje de moeite genomen de partij programma’s van LR en PVDA helemaal gelezen, het vreemde is dat die in de kern niet eens zover uit elkaar lagen.
  Maar hij en Pastors maakte er een rare persoonlijke strijd van. Volgens mij was na een verkiezing de zetelverdeling PVDA/LR iets van 17/14, toen waren ze me een partij chagrijnig en samenwerking met PVDA werd meteen bij voorbaat uitgesloten, over kiezersbedrog gesproken.

 7. Jan Schreef:

  Als ik me goed herinner sprak hij op tv rijnmond ooit over de benoeming van Aboutaleb als burgemeester over ” zo’n allochtoon ” oid, heel laatdunkend en chagrijnig en zeker niet gepast voor een lid van de gemeenteraad.

  De grootste probleem voor chagrijnig Rechts Nederland is per definitie dat “allochtonen” of buitenlanders voor functies in verenigingen, beroepsleven en politiek mogen gekozen worden. Hij is dus geen uitzondering in dezen.

  De reden is dat we “ons” veel beter kennen dan hun. Snap je?

 8. Nexus, hij is inderdaad geen uitzondering, zijn deelname nu aan de PVV in combinatie met zijn familieverleden, ik weet ’t niet, hij begeeft zich op glad ijs, oeps godwin 😐

Reacties zijn gesloten.