Solidair met Jelmer, FloripasDeLaban en drs. Yell. Deel 2

In het vorig deel zagen we het één en ander over de praktijken van het fascistische uitschot op Twitter en hoe iemand die zich drs. Yell noemt op dat medium daar iets probeert tegen te doen alsook hoe iemand onder de naam FloripasDeLaban probeert haar steentje bij te dragen ten einde te proberen de tsunami aan haat jegens alles wat niet past in het verknipte wereldbeeld van de ‘bezorgde burger wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken en die dus het volste recht hebben dé problemen te benoemen’ enigszins tegen te houden.
We eindigden het eerste deel met het verschijnen van een gnoom genaamd Robert Engel.

Deze Robert Engel staat zo ongeveer voor alles wat mislukt is in een mens, er afzichtelijk aan is en het is om het op zijn vriendelijkst te zeggen, een compleet hopeloos geval.
Dit geestelijk beyond all rescue gemankeerde gedrocht plaatst zelfs oproepen op internet om Hassnae Bouazza te stalken en maakt stiekem foto’s van haar wanneer zij op Schiphol incheckt voor een vlucht naar het buitenland en die foto’s worden dan op het internet geplaatst!
Nou, deze Robert Engel is er op één of andere manier plotseling van overtuigd te weten wie drs. Yell op Twitter is: de broer van de dame die Twittert onder de naam FloripasDeLaban, genaamd Jelmer Siljee.

Deze laatste, die zich in feite verre houdt van Twitter en hetgeen zijn moedige zus doet, wordt plotseling – hoewel hij niet drs. Yell is in weerwil van de hersenspinselen van Engel – lastiggevallen door hordes fascistisch ongedierte op instigatie van diezelfde Robert Engel.
Ook de nazi-omroep POWNed in de persoon van het wormvormig aanhangsel van nazi Jan Bennink, Jan Roos toont belangstelling:
2014-06-09 POWNed
En dat is niet zomaar wat: een Russische winkelier, een hoog zwangere columniste zijn slechts twee van de inmiddels tallozen die weten wat het betekent als je de zuigende ettertjes van Bennink op bezoek krijgt.

Maar wie denkt dat Jelmer zich klein laat krijgen door de TMG-SS’ers vergist zich en zo duurt het niet lang of Engel krijgt een dagvaarding van Jelmer Siljee.
En nou begint Robert Engel, zonder bekende woon- of verblijfplaats, ‘m te piepen evenals zijn partner in crime Jan Bennink:
Bennink van iemand anders
Ondertussen weet nog steeds niemand wie drs.Yell is.
2014-06-28 Wie is Yell

Maar dat mag ‘m de pret niet drukken voor de nazi’s2.0 die heel goed gekeken hebben naar de methoden van hun grote voorbeelden von damals:
2014-06-12 Uit de kast
Laat vooral dat laatste screenshot even op u inwerken: omdat er moedige mensen zijn die zich verzetten tegen de terreur van de nazi’s, moeten er wat diezelfde nazi’s betreft mensen kapot gemaakt worden, hun relatie, hun baan en inkomsten alsook hun prestige…alles moet kapot.
Het maakt niet uit wie er de vernieling ingewerkt moet worden, als er maar mensen met hun hele bestaan naar de verdommenis geholpen worden is het credo van het fascistische geteisem dat nu nog ‘slechts’ op internet zijn gang gaat.
Je moet er echt niet aan denken dat wanneer een racistische hufter uit regering of parlement dan wel media nog één keer een kutopmerking maakt dit soort lui zich gelegitimeerd gaat voelen ook in de real world hun vooralsnog op het internet (maar niettemin niet minder schadelijke) nazi-praktijken te gaan uitoefenen.

Daarom is verzet geboden en ben ik onverkort solidair met mensen als Jelmer, FloripasDeLaban, drs. Yell, Marrek Boerema en Peter Breedveld.
Wie zwijgt is medeplichtig.

5 gedachten over “Solidair met Jelmer, FloripasDeLaban en drs. Yell. Deel 2”

 1. “Deze Robert Engel staat zo ongeveer voor alles wat mislukt is in een mens”

  En dat gaat op voor dat hele kliekje. Walgelijke lui.

 2. Ik had ooit woorden met Annabel Nanninga, en toen riep er iemand dat zij het tofste wijf was wat hij kende en zo. Ik herinner me niet meer wie. Hoe dan ook vraag ik mij af, na het verhaal over Ebola, Dobbernegers en andere juweeltjes van die kliek af hoe iemand in godsnaam deze rabiate en walgelijk egocentrische lui als “sympathiek” zou kunnen betitelen.

  Mijn moeder heeft mij ooit geleerd mensen die het moeilijk hebben te helpen, en anderen zeer zeker geen uitroeiing door ziekte toe te wensen. Maar goed, mijn moeder is dan ook een goed mens.

 3. @Chris Winter

  Goering was privé ook een hele charmante man. Zegt natuurlijk niks over zijn publieke optreden. Burema en Nanninga zullen ook best lief zijn voor hun hond/kat/kanarie. Jammer genoeg is dat volledig irrelevant voor hun publieke optreden.

 4. Hier een mooie omschrijving van dat soort bruine types:
  ” Henk Bres belichaamt ongeveer alles wat er mis is met het huidige Neder­land: schreeuwerig, ongenuanceerd, niet voor deskundige argumenten vatbaar, ongegeneerd xenofoob en met een licht gewelddadige inslag. Bres is iemand van de volkse variant van de VVD-borrelta­fel die voortdurend alles zat is – behalve dan zichzelf.

  Het is het soort van toffe jongen van wie sommigen dan vergoelijkend zeggen dat ‘hij het eigenlijk niet zo kwaad bedoelt’ en ‘een gouden hart heeft’, maar bij wie je als oppassend burger toch maar beter uit de buurt kan blijven, omdat dat gouden hart net iets te vaak met loszittende handjes gepaard blijkt te gaan – niet alleen in het voetbalstadion, maar ook vaak daarbui­ten.

  Linkse hobby’s als cultuur, natuur en nadenken zijn zulke types uiteraard vreemd – daarvoor zijn ze echter erg dol op rechtse: hard rijden, vrij paffen en streng straffen, ofschoon ze toch uit ervaring met zichzelf zouden moeten weten dat dat laatste niet erg werkt.”
  En de rest lees je zelf maar bij von der Dunk: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6178/Thomas-von-der-Dunk/article/detail/2816180/2011/07/25/Wanneer-zijn-we-eindelijk-eens-Henk-Bres-zat.dhtml

 5. Ah, de voormalige pooier Henk Bres die minderjarige tienermeisjes van een jaar of 14-15 wel geil acht – aldus zijn eigen woorden bij Knevel en van den Brink aan tafel.

Reacties zijn gesloten.