Solidair met Jelmer, FloripasDeLaban en drs. Yell. Deel 1

Op Twitter is een heksenjacht aan de gang.
En het is niet zomaar iets in cyberspace maar het is iets met hele ernstige reële gevolgen in het werkelijke leven van echte mensen.
Nou is dat op zich helaas al niets bijzonders meer. Onze Jeroen S. van den Heuvel kreeg de toorn van Ku Klux-land over zich toen hij schedelmeter Lodewijk Asscher van het tweede bruine regime sinds Seyss Inquart van advies diende bij diens plannen tot het in ere herstellen van de hobby’s van de Holocaust-organisatoren Stuckart en Heydrich.

Ook blogger Peter Breedveld en zijn geliefde Hassnae Bouazza zijn op een verschrikkelijke manier te grazen genomen door het fascistische geteisem uit de duistere krochten van het internet rond haatheks Elma Drayer.
Nu zijn het dan een zekere Jelmer en iemand die zich op Twitter drs. Yell noemt die de klos zijn en net als bij eerdere van dit soort episodes zijn ook nu weer over het algemeen dezelfde misbaksels erbij betrokken die menen de norm in dit toenemend bruine Ku Klux land te kunnen stellen: de al genoemde Elma Drayer, de nazi Jan Bennink (van de racistische hufteromroep POWNed uit de TMG stal waar men lacht om de verschrikkelijke dood van vluchtelingen en anderen uitgeroeid wil zien met behulp van dodelijke virussen) ist natürlich dabei, zijn wormvormig aanhangsel Jan Roos, de souffleursbende van Holocaustontkenner Jean Marie Le Pen GeenStijl en noem welke willekeurige fascistische rat maar op en hij of zij duikt ergens in het onderhavige verhaal wel op.

Goed. Wat is er aan de hand?
Op Twitter is een dame actief voor wie ik het grootste respect heb. Onder de naam FloripasDeLaban blijft zij altijd correct en beleefd terwijl zij tracht in discussie met de fascistische ratten op internet hun waandenkbeelden met feiten te weerleggen en hun mensvijandige wereldbeeld vol haat enigszins bij te stellen.
Ladingen stront en haat krijgt Floripas dan ook over zich heen want – zoals u weet – fascisten zijn net zo allergisch voor feiten en menselijkheid als vampieren voor daglicht.
Tevens is er een zekere en eveneens zeer te respecteren drs. Yell actief en hij retweet consequent de zieleroerselen van de wannabe massamoordenaars en etnische zuiveraars, de would be vergassers en haatpropagandisten ten einde Nederland te waarschuwen voor het feit dat de moordenaars onder ons zijn.

Hier een voorbeeld van zo’n literair pareltje waarvan drs. Yell er dag in dag uit (je moet het maar kunnen als fatsoenlijk mens) tientallen retweet opdat u later niet kunt zeggen ‘ich habe es nicht gewusst’:
2014-06-27 Moslims vergassenn

En je moet het maar kunnen: als fatsoenlijk mens telkens maar weer proberen de geesteszieke ideeën te weerleggen van die ellendelingen.
Beide, drs. Yell en Floripas zijn buitengewoon moedige mensen want ze lopen reëel gevaar en grote persoonlijke risico’s.
Niet alleen zij, ook mensen in hun omgeving en mensen die zich niet eens bemoeien met hetgeen drs. Yell en Floripas doen kunnen met alle gevolgen van dien in het vizier geraken van de bruine hordes.
Net als bij Floripas is de internet-Gestapo zeer geïnteresseerd in het antwoord op de vraag wie die drs. Yell dan wel is die het consequent en onvermoeibaar waagt de nazi’s van vandaag een spiegel voor te houden.
Enter het gedrocht Robert Engel.

4 gedachten over “Solidair met Jelmer, FloripasDeLaban en drs. Yell. Deel 1”

  1. Ralph :
    Piet Jansen 2.0 ‏@drsYell

    @InaDijstelberge @Krapuul Ralph zit niet op Twitter he? Wil je hem pls heel hartelijk danken voor zijn solidariteit? Echt top! <3

  2. Pingback: Ook Khadija Arib (PvdA) kan slecht tegen kritiek en loopt weg | Krapuul

  3. Pingback: EO’s Tijs van den Brink! Wat ga je hier aan doen knul? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.