Sociaal overleg: kabinet Radiostilte II handhaaft radiostilte

Het kabinet heeft nog steeds vertrouwen in een positief resultaat van het sociaal overleg. Het gaat geen streefdatum noemen voor de duur daarvan. (nu.nl)

Alexander Pechtold wilde namelijk dat het kabinet een deadline stelde aan het eindeloze overleg tussen werkgevers en vakbonden. Maar het kabinet gaat liever door met radiostiltetje spelen. Over een paar weken is het meireces, dus dat halen ze in elk geval, met alle aandacht die de aanstaande abdicatie en troonsbestijging zal trekken, en dit zal afleiden van het feit dat het kabinet al sinds december 2012 geen klap meer uitvoert, voornamelijk omdat ze er iets te laat achter kwamen dat ze nog geen deuk in een pakje boter kunnen schoppen vanwege een halsstarrige Eerste Kamer.

En daarna nog even een kleine twee maandjes doorzeuren met dat overleg, of desnoods breekt het nét daarvoor en zeg je, net als vorig jaar, dat men eerst maar eens even twee-en-een-halve maand op zomervakantie moet voordat er beslissingen genomen kunnen worden. Dan kan Rutte met zijn zwembroek in de sloep van Jort Kelder immers alle tijd nemen nieuwe grootse plannen voor ons land te smeden.

2 gedachten over “Sociaal overleg: kabinet Radiostilte II handhaaft radiostilte”

  1. Achter de coulissen de grote spelers blijven inzetten in hun schimmige spel. Daar gaat het in wezen om bij de regering Rutte. De rest telt niet mee en mag eindeloos uitgesteld worden.

    De klappen vallen voortdurend onderaan, toch?

  2. Wat zei Wilders ook alweer van linkse achterkamertjes politiek ?

    Waar is meneertje nu om het eens bij het juiste naampje te noemen namelijk WEDEROM rechtse achterkamertjes politiek.

    Waar is die Wilders nu om eens eerlijk zijn klapvee de waarheid te vertellen. EEN KEERTJE MAAR GEERT! alvast bedankt namens weldenkend Nederland.

Reacties zijn gesloten.