Smerissen die het bederven voor de 1% die wel deugen

Vrouw die filmpje maakt van het inelkaarknuppelen van deejay die wordt aangereden door smerissen en daar bezwaar tegen maakt. Zij wordt op haar boezem geramd en het filmpje wordt ambtshalve gewist.

In elkaargeknuppelde deejay zelf, nu met foto’s.

Aangifte doen bij de politie, dat zal helpen

Het vervolg op het bericht dat we hier eerder hadden, en een rechtgezet filmpje intussen. Om het nog eens goed te bekijken.
En er om te treuren hoe het tuig van 99% van de smerissen het bederven voor de rest die wel deugen.

4 gedachten over “Smerissen die het bederven voor de 1% die wel deugen”

 1. Minstens 10 man/vrouw, hond(en) en 2 paarden om een jonge jongen die verder geen geweld gebruikt aan te houden? Nu weet ik waarom de politie zo duur is. Niks anders te doen dan burgers pesten. Wat had die jongen gedaan dan? Dat er zo’n overmacht op hem moest gaan zitten?

 2. Precies mijn idee Keira. Deze incompetente klootzakken moeten je eerst massaal op je springen om je vervolgens kompleet verrot beuken voordat ze iemand kunnen aanhouden :S
  Waar is de bromsnor van vroeger gebleven die zulke dingen in z’n eentje kon handlen?
  Zoiets als deze ‘pet’ die in z;n eentje nog iemand in de boeien weet te slaat:
  https://www.youtube.com/watch?v=s2YhQWyqUPQ&feature=related
  (okee, okee, dat door dat glas heen was niet zo nice)

 3. Volgens Flexican werd hij over zijn voet gereden door een politieauto (zonder zwaailicht, sirene) op een voetgangerspad/taxibaan waarna Flexican gebaren maakte om zijn ongenoegen te uiten. Een agent sprong uit de politieauto en sloeg hem met een knuppel waarna hij Flexican bij de keel greep.

  Volgens de politie werd Flexican aangehouden wegens baldadigheid. Hij zou de politieauto de doorgang belemmerd hebben en tegen de auto geslagen hebben. De agenten arresteerden hem daarom voor baldadigheid waartegen hij zich hevig verzette.

  Wat ik niet begrijp is, wat dan de reden was dat de politie zo dringend erlangs moest dat ze geen moment konden wachten? Waarom stonden de zwaailichten en de sirene niet aan, als spoedig ter plekke zijn zo belangrijk was? Als het zo een belangrijke voorval was dat de politie geen moment kon wachten waarom namen ze dan wel de tijd om uitgebreid met 6 agenten, paarden en politiehonden 1 man te arresteren die, naar eigen zeggen, slechts baldadig was?

Reacties zijn gesloten.