Sinterklaas the morning after

Dit is een gastbijdrage van: Klaas Post

Zo, 7.30 uur net wakker,koffie en de laptop aan, even het nieuws lezen.
Tjonge; onze internationaal vermaarde gedoog sinterklaas Wilders was op pakjesavond maar eens even naar Israel gevlogen om zijn Endlösung voor het Palestijnse probleem uit de doeken te doen: gewoon massaal deporteren naar Jordanië dan konden ze daar middels democratische verkiezingen alsnog de staat Palestina vestigen en de koning van Jordanië hoefde nergens bang voor te zijn; als hij net zo populair was als hij zelf dacht dat ‘ie was dan zou hij die verkiezingen wel winnen en was er dus geen probleem meer.
Zo, 50 jaar tevergeefse internationale druk en vredesonderhandelingen in een kwartiertje door Wilders opgelost. Nu hij in Nederland de hulpsinterklazen Rutte en Verhagen met een strak afgetimmerd regeerakkoordje heeft geïnstalleerd kan hij zich eindelijk eens bezighouden met de wereldproblematiek, want tenslotte wordt er sinds de 2e WO ook nog hoofdzakelijk thee gedronken op het Witte Huis, het lijkt gvd het Amsterdamse stadhuis wel.
Ik zeg: geef Wilders twee weken en het Koreaanse probleem is opgelost. Voor de zomer van 2011 is de Iraanse kerndreiging ook verleden tijd als je Geert er even op los laat.
We staan internationaal in elk geval wel weer op de kaart met ons Calimero landje, dat lukt Geert een stuk beter dan de sinds zijn vroege jeugd aan aandacht tekort leidende gereformeerd klassenoudste Balkenende en zijn door priesters uitgewoonde katholieke kontkruiper Verhagen.
Het wordt voor mij persoonlijk hoog tijd voor een herijking van beleid; ik zorg als de gesmeerde bliksem dat ik een 2e , Zweeds, paspoort te pakken krijg zodat ik in het buitenland niet hoef te vertellen dat ik hier vandaan kom. Tenslotte is Zweden als 2e nationaliteit officieel goedkeurend gedoogd door Grote Geert.
En ik ga als de sodemieter zorgen dat ik verkiesbaar word als Statenlid voor de PVV, dan kan ik tenminste zonder veel gezeik of ontslagdreiging gewoon mijn wijf slaan, dronken rijden, de boel oplichten en zonder al te veel kosten achteraf na een avondje zuipen een ambtenaar in elkaar trimmen. Leve de Politiek Houzee!!

7 gedachten over “Sinterklaas the morning after”

 1. Het wordt voor mij persoonlijk hoog tijd voor een herijking van beleid; ik zorg als de gesmeerde bliksem dat ik een 2e , Zweeds, paspoort te pakken krijg zodat ik in het buitenland niet hoef te vertellen dat ik hier vandaan kom.

  Goed plan, zodra ik die tweede nationaliteit bemachtig zeg ik mn Nederlandse op 😀

 2. Hij heeft toch ook gezegd daar dat er een hetze tegen zijn partij bezig was ..
  Het is best eng allemaal.

 3. Het land van Vroeghaaa:

  “En ik ga als de sodemieter zorgen dat ik verkiesbaar word als Statenlid voor de PVV, dan kan ik tenminste zonder veel gezeik of ontslagdreiging gewoon mijn wijf slaan, dronken rijden, de boel oplichten en zonder al te veel kosten achteraf na een avondje zuipen een ambtenaar in elkaar trimmen. ”

  🙁

 4. 🙂 UITBURGEREN…… 🙂 Kijk dat is nou es een heel mooi nieuw begrip voor de door vele PVV aanhangers zo gewenste massale deportatie van moslims. Klinkt politiek correct, ligt goed in de mond.
  Wat mij betreft met stip op 1 qua nieuwe taalbegrippen met de kennis van nu 😀

Reacties zijn gesloten.