SGP: lulkoek en apekool

Max Pam licht even de beginselen van de SGP door en komt tot de conclusie dat de SGP voor zichzelf vrijheden opeist die zij anderen niet toe wil staan, wat onmiskenbaar duidt op een totalitaire houding. Goh, dat had ik nou helemaal niet achter ze gezocht. Stelletje fundamentalisten. Van mij mogen ze geloven wat ze willen, zolang ze zich houden aan de Nederlandse wetgeving (doen ze niet) en verder niemand er mee lastig vallen (doen ze wel door in het parlement het leven van Nederlanders te willen bepalen). Verder zijn hun denkbeelden van een dermate hoog eng gehalte dat ik er van moet 😥 Kortom: FOUT!

4 gedachten over “SGP: lulkoek en apekool”

  1. Een (vrouwelijke) kennis heeft me ’s een keertje verteld dat toen God de man schiep, vond hij het meteen niet zo een goed ontwerp en deed hem terstond verbeteren en perfectioneren door de vrouw te doen scheppen.

    Mannen (SGP) zouden zo erg jaloers op de betere product zijn, dat ze hem steeds met regels proberen te onderdrukken (SGP). 🙂

  2. De PVV komt nog als een enigszins genuanceerde partij naar voren vergeleken met het programma van de SGP.

  3. Slechte Gedoog Partner
    Verbied elk geloof die zich niet aan de (grond)wet houd. Verbied daarnaast elke inmenging van godsdienst in de politiek. We hebben immers (theoretisch) een scheiding van kerk en staat. Verbied verder nog alle politieke partijen die zich niet aan de wet houden (discriminatie bevorderen, beledigen etc.) en niet democratisch zijn (dictatoriale leider hebben, geen lid kunnen worden)

  4. @ Peter van Gelderen:

    Ik word naar van mensen die op z’n Noord-Koreaans een GELOOF willen verbieden. Hoe doe je dat ? Hoe kun je mensen verbieden om bepaalde, ja ook hele verkeerde, opvattingen in hun hoofd te hebben ? Je kunt menselijk gedrag begrenzen of bestraffen, maar menselijk denken ?

Reacties zijn gesloten.