SGP houdt het wel voor gezien met dit kabinet

Zo heeft fractievoorzitter Kees van der Staay vannacht laten weten. Misschien is de PVV-fractie toch een tikje te onfatsoenlijk voor de mannenbroeders? Nou, ik zou nog niet juichen. Ik zie nog die Van der Staay staan juichen met een harde plasser dat de SGP echt wel het minderheidskabinet zou steunen als dat er zou komen. Nog voor er sprake was van een minderheidskabinet! Ze zouden zo maar lekker belangrijk kunnen zijn als het minderheidskabinet last had van de CDA-dissidenten. Dus echt, ik vertrouw zijn uitspraken voor geen meter.

Maar ja, wie weet willen ze niet meer verbonden worden aan dit kabinet dat gedoogd wordt door een PVV waar de criminele feiten nu dagelijks van boven water komen. Overigens PVV en met name grote akkordeerder Blonde Greet, had beter wat meer tijd kunnen steken in het nagaan van de cv’s en wat achtergrondinformatie boven water kunnen halen ipv zoveel tijd steken in informatie over moslims en de islam aan elkaar te plakken. Als Geertje nou eens wat minder met films bezig zou zijn en wat minder zou reizen om de wereld te vertellen wat er mis is in hun land en wat meer bezig zou zijn met wat voor mensen er in zijn fractie willen komen, dan zou er al heel veel gewonnen zijn (voor hem). 😀 Van mij mag hij zo door blijven gaan, kan niet hard genoeg gaan. 😈

1 gedachte over “SGP houdt het wel voor gezien met dit kabinet”

  1. Ik zou niet te hard juichen. Als de vingerlikkers wat inleveren op punten als euthanasie of abortus zie ik de mannenbroeders wel bereid zijn aan te schuiven.

Reacties zijn gesloten.