SER laat proefballon op over zorg: graaien maar weer

De verzekeraars zouden op basis van kwaliteit en prijs ook scherper moeten kiezen met welke instellingen ze contracten sluiten. De patiënt die van die instelling gebruik maakt, kan worden beloond door de kosten buiten het eigen risico te houden. Om burgers meer bewust te maken van de kosten, stelt de SER voor om regelmatig kostenoverzichten te sturen.

Uw seniele zoniet dementerende oudere naaste gaat vast wel de prijzen vergelijken voor de Beloning Door De Zorgverzekeraar.
De overhead en de emolumenten van de bestuurderen blijven uiteraard buiten schot.

5 gedachten over “SER laat proefballon op over zorg: graaien maar weer”

  1. Nu de automobilist gepamperd moet worden zijn de ouwetjes de nieuwe melkkoe. De meeste ouwetjes hebben al jaren een bevroren pensioen; opslag zit er niet meer in. Alle lasten gaan wel net zo snel omhoog als bij de hardwerkende Nederlander.

  2. Ja, ’t gaat hard, ik heb hier beroepshalve een foldertje van de gemeente ingezien waarin ouderen met een hulpvraag bij het huishouden na bv. een herseninfarct worden verwezen naar het prikbord van de lokale supermarkt.
    Een verkiezingsbelofte die Rutte wel waarmaakt.

  3. Blijkbaar is Zorg de enige economische motor die ons overgebleven is, tussen al de Graaicultuur maar die gaan we ook snel die richting verbouwen.
    Economische regels, toch?

Reacties zijn gesloten.