Seksrellen big business in gemeenteraad Wassenaar

penistaart
VVD’ers hebben de grootste hahahahahaha

Vandaag werd bekend dat oud VVD-wethouder Henk de Greef terugkeert in de gemeenteraad van Wassenaar. Voor wie het even had gemist: ‘horny’ Henkie de Greef verwierf landelijke bekendheid vanwege veronderstelde seksuele intimidatie van een (inmiddels oud-) D66-raadslid in februari 2011, na afloop van een nachtelijke sessie over een ongetwijfeld knellend lokaal probleem. De vergadering was nogal uitgelopen en Henkie had misschien al een paar borrels op kosten van de belastingbetaler achter de kiezen en ja, wat doe je dan als gerespecteerd VVD-wethouder? Dan ga je seksueel intimiderende opmerkingen maken jegens vrouwelijke collega’s en opscheppen over de lengte van een zeker orgaan.

Maar tot Henks grote teleurstelling was zijn slachtoffer niet gediend van dergelijke ongein en er volgde een slepende juridische procedure die bekend werd als de seksrel van Wassenaar en die, tot verbijstering en ergernis van de Wassenaarse belastingbetaler, vorige maand door de gemeente werd ‘opgelost’ door 31.000 keiharde euri gemeenschapsgeld te schenken aan Henk de Greef en nog eens 120.000 aan het oud D66-raadslid en twee raadsleden die haar terzijde hadden gestaan. Maar dan moest het gedonder wel een keer ophouden. Met andere woorden: de belastingbetaler mocht even 151.000 stuks euro ophoesten opdat een paar ex-raadsleden zouden stoppen met rellen.

Als bonus mag De Greef per 20 januari a.s. weer plaatsnemen op het Wassenaarse pluche dat hij, niet eens als gevolg van zijn seksuele ongeliktheid maar van een financieel akkefietje betreffende een fietstunneltje, al sinds december 2012 niet meer onder zijn – volgens Henk zelf ongetwijfeld lekkere – VVD-kont had gevoeld. VVD-fractievoorzitter Anouk van Eekelen verklaart desgevraagd: ‘het is zijn keuze en zo zit de Kieswet in elkaar’. Klinkt als: ‘Fuck you, burger, je hebt maar te slikken’.
Als ik Henk de Greef was en ik wilde nog wat bijschnabbelen, zou ik bij de eerste de beste raadsvergadering mijn geslachtsorgaan ter tafel brengen, liefst met zoveel mogelijk vrouwelijke raadsleden in de buurt. De opbrengst kon weleens in de tonnen gaan lopen.
En als ik een Wassenaarse belastingbetaler was zou ik met angst en beven de verhoging van de gemeentelijke heffingen tegemoet zien.

4 gedachten over “Seksrellen big business in gemeenteraad Wassenaar”

 1. De VVD is veel vaker dan twitter Geert in het nieuws…

  Een Wietverbouwende dealende wethouder. Aan de voorkant verbieden en de prijsopdrijvend en aan de andere kant vuistdiep in die handel. Net als de Republikeinen in the USA en hun war on drugs. KUT RECHTS!

  Het blijft een vingerlikkend feest met die “fatsoenlijke” maatpakken.

 2. Elders een topic

  11 miljard fraude contra 6 miljard bezuinigingen

  2de reactie op het topic aldaar

  rlw96 5 uur 52 minuten geleden door rlw96
  Tjonge, die bijstandsontvangers frauderen wat af.

  Die cijfers zijn niet eens berekend gaat puur om de witte boorden graaiers. Wat vallen rechtsen toch door de mand.

  Vereniging Voor Dieven is wat een ruime meerderheid onder VVD verstaat. Het is nu genoeg! GAME OVER VVD !

 3. Ik ben erg tegen beledigen, maar voor 30.000 euro wil ik ook wel eens iemand seksueel intimideren. Zeker als mijn slachtoffer dan ook 40.000 krijgt. Kandidaten?

 4. Pingback: Dure dorpen waar men onbeschaafd met elkaar omgaat smeken bijna om opheffen gemeente | Krapuul

Reacties zijn gesloten.