De Schoo-lezing van een volstrekt onverantwoordelijke gek.

Gisteren hield de hihaho-koop die auto, plaats dat dakkapelletje, ik heb niks met vergezichten en fascisten zijn hele normale mensen met hele normale standpunten met wie het erg prettig is samen te werken – premier de door het sheeple-blaadje Elsevier jaarlijks georganiseerde H.J. Schoo-lezing.

Zoals het een gek met het intellect van nog niet eens Donald Duck betaamt en die tot de steeds kleiner wordende groep in de wereld behoort die gelooft dat oneindige economische groei (ten behoeve van wie of waar dat toe zou moeten dienen is een ander verhaal) op een eindige planeet mogelijk is, getuigde het praatje van de Minister President van niets minder dan visie.

Hier de samenvatting: koop, koop, koop, koop, koop, koop,  koop,koop,  koop,koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, 
koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, 
koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop,

koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop, koop,……………. koop, koop, koop, koop, koop, koop,………

2 gedachten over “De Schoo-lezing van een volstrekt onverantwoordelijke gek.”

  1. Zou hij niet eerst moeten zorgen dat in eerste instantie aan de mensen wat koopsel wordt uitgedeeld zodat ze vervolgens tot zijn geliefde activiteit van koop,koop,koop zouden kunnen overgaan?

  2. @1 nexus,

    Dat is natuurlijk de inconsequentie (onverantwoordelijke gekte) van de liberaal. Er wordt opgeroepen meer uit te geven, terwijl de modale burger en daaronder al jarenlang moet inleveren. Alleen de rijken profiteren. Maar waarom zouden zij in Nederland spenderen als ze een groot deel van het jaar in belastingparadijzen doorbrengen?

Reacties zijn gesloten.