Schippers luistert naar uw wensen maar die moeten wel de hare zijn

Het basispakket van de gezondheidszorg moet “versoberd” worden, daar wordne we allemaal sterker en socialer mee, de handjes uit de mouwen en aanpakken!
Dus “inspraak” voor een half jaar en dan:

Schippers vraagt het veld nu zelf met voorstellen te komen. Die kan ze dan meenemen bij de beslissing die ze moet nemen over het CVZ-advies over het basispakket. Mocht de zorgwereld niet met bruikbare ideeën komen, dan hakt ze zelf de knoop door, want de geplande versobering van de zorgverzekering blijft overeind staan.

Een sterke communicatieadviseur heeft Schippers niet:

Schippers benadrukt dat Nederland aan de top van de wereld staat als het gaat om gezondheidszorg. “Dat doe ik niet. Dat doen de artsen en verpleegkundigen. Ik ben daar trots op. Dat wil alleen niet zeggen dat er wel eens iets misgaat.”

6 gedachten over “Schippers luistert naar uw wensen maar die moeten wel de hare zijn”

 1. Het zoveelste brevet van onvermogen door een uiterst incapabele politicus. Ontslagprocedure werd toch makkelijker? Of was dat enkel voor horige loonslaafjes?

 2. Indien de zorgkosten stijgen ligt dat aan de zieke .En niet aan de zorg leverancier .En deze incapabele minister dramt haar eigen waarheid gewoon door ,met uiteraard ook de heilig verklaarde vvd marktwerking .Want ook het verder uitkleden van het basis pakket helpt daar niet aan .Het vervolg zal zijn dat de gebruiker wederom meer moet betalen om meer zorg te verkrijgen .Er zal een verschuiving plaats hebben ,van basis zaken naar een ietwat uitgebrijd pakket en vandaar naar een nog duurder derde of vierde pakket om de zorg te verkrijgen die u nodig hebt .Met dank aan onze voorzienigge minister .

 3. Ze blijft haar zin doordrijfen eerst met het ESP en nu weer met het LSP waar ook de nodige vraagtekens bij geplaatst kunnen worden omtrend de privecy .En nu weerhet uitkleden van het basis pakket .

 4. “Schippers benadrukt dat Nederland aan de top van de wereld staat ………. ‘

  Inderdaad is haar bedoeling:

  “Schippers benadrukt dat Nederland aan de top van de wereld staat met betrekking tot de invoering van het neoliberalisme in de gezondheidszorg en afbraak van de zorg voor de burger”.

 5. Ze doen de Marktwerking vanuit elke dak heiligen maar zodra die werking de banken betrof, werd het meteen uitgeschakeld.

  Dit is het ware moraal van de Marktwerking – alleen voor het gepeupel. De uitverkorenen bijven uitgezonderd van zijn werking.

 6. Op een congres van zorgverzkeraars heeft een van de top directeuren verteld dathet CZ afgelopen jaar 150miljn winst had gemaakt .En dat hij bang was dat als de verzekerings nemer dit zou weten de kans bestond dat deze een groot gedeelte van die winst terug wilde zien .Enschippers de boel maar verder uitkleden en wij meer betalen ,hoe zorg goedkoper .

Reacties zijn gesloten.