Samsom verklaart liefde aan CDA

…overigens op best overtuigende manier. PvdA en CDA zijn de enige partijen die Nederland bij elkaar willen houden, denkt hij.
Bijna jammer dat het voorbij is met het CDA en wellicht ook met de PvdA. Wat hij zegt gold wellicht vroeger maar kan na Bruin I toch echt niet meer volgehouden worden.
Een interview in/op Trouw.

1 gedachte over “Samsom verklaart liefde aan CDA”

  1. Ik hou het er bij voorkeur op dat hij vooral iets aardigs terug wou zeggen, nu het CDA (i.c. Buma) het kennelijk gehad heeft met de VVD en laat weten weer ‘on speaking terms’ met de PvdA te zijn.

    Maar in dat interview (het eigenlijke interview staat op http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3283539/2012/07/08/Ik-kan-elke-verandering-aan.dhtml), en kennelijk ook al tijdens het PvdA-congres, laat Samsom zich daarnaast niet al te positief uit over de SP – en dat is, wat hem betreft, opmerkelijk. Hij stelt:

    “Ik bedoel bij de SP loopt dat net effe – ik druk me voorzichtig uit – uit de hand. Met de staatsschuld. Met het pleidooi erbij om de geldpers aan te zetten. Dan hou ik mijn hart vast. Het is onverstandig om op die manier te proberen de problemen op te lossen.”

    Volgens mij heeft Roemer zoiets helemaal niet gezegd of zelfs maar gesuggereerd, of wel?

Reacties zijn gesloten.