Samsom (PvdA), grote mond over terugvorderen bonussen SNS

Tja, de Tweede Kamer vindt ook al dat er actie genomen moet worden tegen de wanbestuurders van SNS Reaal, nu roept Samsom dat er gekeken gaat worden of de bonussen teruggevorderd kunnen worden.

Ik denk dat het vooral populistische prietpraat is en er helemaal niks gebeurt en als er wat gebeurt, dat dat eindeloos gaat duren en vreselijk veel (belasting)geld gaat kosten. Want dat hebben die bonusgraaiers zat.

De graaiers gaan gewoon door en laten een spoor van vernieling achter, dat uiteraard geheel voor rekening van de belastingbetaler komt. Hoe je het ook wendt of keert.

Samsom heeft wel gelijk dat er de afgelopen 10 jaar niets structureels is gebeurd (misschien al langer), en dat we daarom nu met extra puinhopen zitten. De kool en de geit moest gespaard worden want anders liepen de kiezers weg. Marktwerking was, ook voor de PvdA volgens mij, het heilige woord en moest vooral vrij baan krijgen. Nu zitten mensen die niet tot de graaiende bonustop behoren met de gebakken peren, als ze die nog kunnen kopen.

Update: Dijsselbloem ziet het niet gebeuren. Graaiers aan de top kunnen dus ongestraft hun gang gaan en als jij creatief met belasting bent krijg je met de FIOD te maken.

4 gedachten over “Samsom (PvdA), grote mond over terugvorderen bonussen SNS”

  1. SAMSON draaide hedenochtend weer hetzelfde riedeltje af wat wij alle maanden sinds de verkiezingen ,sterker beter enz enz .En ook het gebral over het aanpakken ,vergeet het maar snijden in eigen en toekomstig vlees zeker niet .Nee er kan nog wel een beetje gesneden worden in ons vlees ,oud of jong maakt niet uit ,maar snijden zullen ze .

  2. Wat ik mij afvraag is of de ouders van samson zich niet de ogen uit hun kop schamen om de uitspraken en handelingen van hun zoon .Maar dat zal wel niet .

  3. Weer het gebruikelijke geklets van de PvdA voor de buhne, enkel er komen steeds meer mensen achter dat het enkel show is. De laatste verkiezingen vond men de SP nog een brug te ver, maar de volgende zal de PvdA weer afkalven.

    Het kader van de PvdA is al 20 jaar bekeerd tot het neo-liberalisme.

Reacties zijn gesloten.