Samen in verzet tegen Wilders en zijn Kabinet

Dit is een gastbijdrage van Doorbraak/Wilders sluit ook jou uit!

Wilders Sluit Ook Jou Uit organiseert een demonstratie in Arnhem op
26 februari 2011. De demonstratie begint om 14:00 op het Gele Rijdersplein in Arnhem. Kom allen en laat duidelijk je stem horen tegen Wilders en zijn kabinet. De oproeptekst voor de demonstratie staat hieronder.

De afgelopen jaren gaat onze samenleving gebukt onder een verregaande verrechtsing op alle fronten. En het einde lijkt nog niet in zicht. De kans is groot dat Wilders en zijn kabinet na de komende provinciale verkiezingen hun machtspositie alleen nog maar zullen versterken. Blijven we zwijgend toezien hoe rechts onze samenleving in de uitverkoop gooit? Of komen we in verzet?

Studenten kunnen binnenkort hun studie niet langer betalen, en krijgen geen studiefinanciering meer. Postbodes en andere hardwerkende mensen verliezen hun baan, om te worden vervangen door flexwerkers zonder een behoorlijk contract. Huurders, uitkeringsgerechtigden, geïllegaliseerden en arbeiders worden stelselmatig beknot in hun rechten. Publieke diensten als de zorg en het openbaar vervoer worden tegen onze wil geprivatiseerd – en de prijzen stijgen de pan uit. Mensen met gesubsidieerde banen worden aan de kant gezet. Wilders en zijn rechtse kabinet Bruin I spelen de omgekeerde Robin Hood en vergroten de kloof tussen arm en rijk. Wie rijk is, gaat er de komende jaren op vooruit. De rest moet krom liggen.

Wij hoeven dit niet te accepteren!
Racisme en discriminatie zijn weer aan de orde van de dag. Tot in het parlement worden hele bevolkingsgroepen beledigd, uitgescholden, belachelijk gemaakt en gecriminaliseerd. Het rechtse kabinet wordt geregeerd door één leugenachtige politicus, die niets dan apartheid en uitsluiting predikt.

Wij mogen dit niet langer tolereren!
Alles dat waardevol en kwetsbaar is, wordt door dit kabinet kapot gemaakt: kunst en cultuur, ontwikkelingssamenwerking, het milieu, de verzorgingssamenleving, degelijk onderwijs, zekerheid en stabiliteit, verdraagzaamheid en solidariteit, onze bewegingsvrijheid en privacy.

Wij kunnen dit een halt toeroepen!
Samen kunnen we de verrechtsing en het toenemende racisme in de samenleving tegengaan. Samen kunnen we vechten voor een samenleving, waarin gelijkheid en solidariteit voorop staan, en niet de belangen van de rijken.

Ook jij wordt niets beter van dit rechtse beleid! Ook jij wordt door Wilders en zijn rechtse kabinet uitgesloten! Ook jij kan hier iets tegen doen! Sluit je aan bij ons protest, en laat zien dat ook een andere samenleving mogelijk is!Kijk ook op de facebook pagina van Wilders Sluit Ook Jou Uit

Doorbraak en Wilders Sluit Ook Jou Uit

Poster en flyer hier te vinden.

3 gedachten over “Samen in verzet tegen Wilders en zijn Kabinet”

  1. Ook jij wordt niets beter van dit rechtse beleid! Ook jij wordt door Wilders en zijn rechtse kabinet uitgesloten!

    Nou ehh, financieel word ik er iig niet slechter van, en ik word ook zeker niet buitengesloten.
    Ik mag ondanks dat hopelijk wel meedoen, want ik word van tijd tot tijd wel redelijk misselijk van wilders.

  2. ik bedoel eigenlijk maar te zeggen dat het geen bal uitmaakt of het gebral van wilders je direct raakt. Geen enkel fatsoenlijk mens kan dit zomaar tolereren!

  3. @1 Ik wel, maar zelfs als dat niet het geval was zou ik me net als jij ook verzetten tegen het fascisme van Wilders.

Reacties zijn gesloten.