Rutte stelt Marokkaanse kinderen gerust

Mark Rutte, u weet wel, die dikke vriend van Wilders, die de PVV een volstrekt normale partij met normale standpunten vindt, die zich door de PVV liet gedogen, sterker nog: die Bruin I geheel afhankelijk maakte van de grillen van Wilders, jawel, de Mark Rutte, die vorige week schoorvoetend en pas op het allerlaatst, toen hij er echt niet meer onderuit kon, de PVV uitsloot naar aanleiding van het feit dat Wilders zijn bruine stemvolk tegen Marokkanen ophitste op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen, die zelfde Mark Rutte stelt vandaag de Marokkaanse kinderen gerust. Dat moet ongeveer zo zijn gegaan, en anders heeft-ie die kinderen toch flink zitten besodemieteren:

“Nee hoor kinders, jullie worden niet zomaar het land uitgeflikkerd door ome Geert, haha, welnee jongens en meisjes, hoe komen jullie erbij, ga maar rustig slapen! O, ome Geert heeft dat zelf gezegd? Ach foei toch ome Geert. Geloof hem maar niet hoor, iedereen wordt in dit land gelijk behandeld, iedereen is gelijk voor de wet, daar zorg ik hoogstpersoonlijk voor! Kijk maar naar de werklozen, die moeten allemaal dwangarbeid gaan verrichten voor hun centjes en kijk maar naar de zieken, invaliden en ouderen die geen centjes hebben gespaard. Die moeten allemaal gelijk creperen. Eigen schuld dikke bult hè. En alle Marokkanen worden door ons ook hartstikke gelijk behandeld. Ze hebben allemaal even weinig kans op een baan.
Zie je wel? Niks aan het handje. Ik regel dat allemaal voor jullie.

Wat zeg je, meisje? Als die boze ome Geert met zijn PVV de grootste partij wordt? Hahaha, ach, dat laten wij niet gebeuren! Welnee! De VVD wordt straks gewoon weer de grootste partij, dat zie je toch in de peilingen? En dan mag ome Geert lekker niet meedoen. Deze keer niet, tenminste. Dat wil zeggen, als ome Geert voor die tijd niet van mening verandert. Of als ik niet van mening verander omdat het echt niet anders kan en het land toch geregeerd moet worden. Maar kinders, voorlopig hoeven jullie je daarover geen zorgjes te maken.

Zolang jullie maar goed integreren is er niks aan het handje. Jullie vieren toch zeker allemaal Sinterklaas? Dat is een prachtige Hollandse traditie! Ik zei laatst nog tegen zo’n vervelende journalist, die mensen van de Antillen zijn zo blij met Zwarte Piet, want ze hoeven zich niet te schminken! En dat geldt voor jullie eigenlijk ook een beetje hè? Haha!
Nou kinders, goed je best doen op school en later allemaal VVD stemmen, dan komt het allemaal dik in orde. Dan zal ik ome Fred en ome Ivo vragen om goed voor jullie te zorgen!”

37 gedachten over “Rutte stelt Marokkaanse kinderen gerust”

 1. “De VVD wordt straks gewoon weer de grootste partij,”

  Tuurlijk, meteen zodra de stemcomputers met makkelijk te manipuleren software weer hun intrede haan doen.
  Kat in een zakkie! 🙂

 2. Daar gaan we weer …
  Iedereen mag van mij lekker schelden hoe hij/zij wil, hoor. En Rutte is ook een hypocriete blaaskaak, maar ALS het interview op het Jeugdjournaal helpt deze kinderen hun angst wat te nemen, is dit een goede zaak geweest.

 3. Maar Cornelis, dat was niet nodig geweest als ie meteen al Wilders niet had gedoogd.

 4. Louis, volledig mee eens. Maar moet Rutte, dom door machtsgeilheid, dan maar niet proberen de kinderen gerust te stellen?

 5. In ieder geval is de uitzending een reminder. Als Rutte nog eens wat probeert met Wilders, kan het filmpje van pas komen.

 6. “En vergeet niet jullie papa’s en mama’s te zeggen dat ze die auto moeten kopen van hun bijstandsuitkerinkje en de keuken moeten laten verbouwen ha ha ha ha!” zo voegde het zwijn dat in de bruine diarree welke als een dikke laag over het land lag boven was komen drijven er nog aan toe.

 7. @Cornelis, kom ik weer met mijn integriteit kwestie.

  Indien Rutte enige integriteit had, zou hij moeten beginnen met het verhaal voor de kinderen dat de Grote Boze Meneer Geert met de Geblondeerde Haar eigenlijk van een “volstrekt normale partij” komt en ze hoeven hem niet te vrezen.

  Weet iemand hoe vaak zijn er Premiers in de ontwikkelde wereld geweest die de kinderen voor de Fascistische gevaar op televisie moesten gerust stellen?

  (Antwoord: noppes! Dus, Nederland gidsland maar weer.)

 8. @Cornelis, met jouw stelling dat ‘als het iets heeft geholpen, dat het dan goed is geweest dat -ie het heeft gedaan’ (even snel in mijn woorden), kan ik het niet eens oneens zijn.
  Maar ik denk wel dat het goed is om dit soort mega-hypocrisie van nota bene de MP van dit land aan de kaak te blijven stellen. Want ik vind het echt te walgelijk voor woorden dat uitgerekend Rutte, die Wilders grotendeels aan een status van ‘normaal politicus’ heeft geholpen, en die de PVV tot het allerlaatst niet wilde uitsluiten, nu een beetje de geruststellende grote papa van het land aan het uithangen is tegenover onschuldige kinderen.

 9. Ik vond het weer tenenkrommend. Echt hoor, kindertjes, jullie worden echt niet zomaar uitgezet. Nee hoor, daar komt eerst een flink aantal jaren van treiteren aan vooraf en dan worden jullie met geweld op en vliegtuig gezet. Ook kwam die toespraak van Rutte op mij over als dat wat Chamberlain zei over Hitler, mensen maak je maar niet ongerust, het is een hele redelijke man en er komt emcht geen oorlog. Echt niet!

 10. @Cornelis – maart 27th, 2014 at 10:34 pm

  Wilders heeft nooit gezegd dat kinderen het land uit moeten. Daarnaast maakt het Jeugdjournaal opeens een item over moslimkinderen die verontrust zouden zijn. Hoe komen die kindertjes aan die denkbeelden? Wie heeft er dus met zijn vieze tengeltjes in die kinderhersentjes zitten poeren? Juist, Das JugendJournaal! Vervolgens maken ze een afspraak met Rutte dat iemand v/h JugendJournaal bij hem op het torentje komt, om hem daar dan een vraag over stellen. Propaganda pur sang. Over de ruggen van onwetende moslimkindertjes. Nu zou je kunnen zeggen, wat maakt het uit, dat die Moslimkinderen worden gebruikt. Die worden sowieso van kinds af aan gehersenspoeld door de religie van hun ouders en gemeenschap. Daar kunnen wij blanken (die onderling af en toe ruSSie hebben) best wel gebruik van maken, als het ons uitkomt. Dat is dan ook wel weer waar.

 11. @piterfries, DanEngels,

  Wie creëert massahysterie? Dat is Wilders.

  Een aantal mensen voelen zich schuldig dat ze in Wilders’ hetze zijn meegegaan. Terugkeren naar democratische waarden is natuurlijk geen massahysterie.

 12. DanEngels, ik kan op jouw commentaar alleen maar zeggen: gatverdamme.
  Omdat je kennelijk graag met het Duits dweept (waarom toch?) zou ik de rest van mijn antwoord in het Duits kunnen schrijven, maar ik vrees dat je er niks van zou begrijpen.
  Wilders had het over Marokkanen, niet moslims, niet verder gespecificeerd, allemaal dus, ook kinderen. Een hoop van deze kinderen zijn zich kennelijk rot geschrokken, temeer omdat sommige andere kinderen het bijzonder leuk vonden dan ook maar lekker “minder, minder” te brullen. Kinderen hebben nu eenmaal niet het intellect of de ervaring dit soort Wilderiaanse uitspraken te kunnen nuanceren, voor hun is een hoop absoluut. Daarom in dit geval angstaanjagend, of uitnodigend om mee te brullen. Dat De Grote Wilders daar geen rekening mee heeft gehouden, getuigd ervan dat hij dus niet de grote kindervriend is die hij graag posed.
  Een van de kinderen werd geinterviewd door het Jeugdjournaal, Rutte zag dat en nodigde het Jeugdjournaal uit om hem te interviewen en zo de kinderen gerust te stellen.
  Hoe machtsgeil, hypocriet, badinerend, blaaskakerig, onkundig, vervelend, etc. ik Rutte ook vind, en hoe onterecht ik dat ook vind, in de ogen van kinderen is hij wel een van de hoogste authoriteiten in Nederland en deze ene enkele keer heeft hij zijn rol goed gespeeld.
  Niks propaganda, hij heeft gezegd dat de kinderen zich geen zorgen moeten maken, dat dat zo ook in de grondwet staat en dat “we” zullen verhinderen dat Wilders aan de macht komt.
  Toen Diana stierf, dat was massahysterie, de massale, terechte, maar late reacties op Wilders niet. Men heeft het kennelijk spuugzat met Wilders, de PVV en alles wat er bij hoort. En terecht. Speciaal voor DanEngels: Wir haben es satt, wir haben die Nase voll, uns steht es bis zum Hals, es reicht, wir haben die Faxen dicke, hau ab, verpiss dich.

 13. K. ’t Jong – maart 28th, 2014 at 9:18 am

  De schrijver van dat stuk is toevallig wel een Marokkaan. Zo zie je maar weer, ook daar zitten dus “Fouten” tussen. Schijnbaar!

 14. @piterfries, DanEngels, vooral die laatste moet je misschien heroverwegen om terug te keren naar de tuigdorp waar je oorspronkelijk vandaan komt omdat je hier pestilentie aan het verspreiden ben en dar zijn mensen er allergisch voor. Vooral kinderen worden heel angstig voor je Bruine pest.

  De MassaHysterie is een zuiver Blank-Blond-Arisch infectieproduct van de afgelopen decennia en dit kunnen miljoenen burgers bevestigen.
  Het is een zeer gevaarlijke infectie die tot Bruine Gewetensvlekken en “Hail” toeroep met tevens “Minder-Minder” leidt.
  De kinderen worden terecht angstig van de Blanke Paranoia.

  Ga terug naar je hol en stop met de Bruine pestilentie verspreiden.

 15. DanEngels, je begrijpt er gewoon geen reet van. Ook ik vind dat criminelen bestraft moeten worden, maar omdat ze zich crimineel gedragen hebben, niet omdat ze ergens, waar dan ook, vandaan komen. Als een zwarte mooie muziek maakt, prijs ik hem om zijn muziek, niet omdat hij zwart is. Als Wilders dom en discriminerend vuilbekt en liegt, veroordeel ik hem daarop, niet omdat hij een Indo is. Als Pinto domme stukjes met rare conclusies schrijft, reken ik hem op zijn domme stukjes af, niet daarop dat hij van Marokkaanse afkomst is. Dat wist ik niet eens, of was het vergeten, dondert niet.

 16. @Cornelis – maart 28th, 2014 at 10:04 am

  Dat dwepen met het Duits komt overeen met al die Nazi vergelijken die hier te pas en te onpas gebruikt worden. Ik dacht, ik doe lekker mee.

  Er wordt vaak gezegd dat Wilders niet in gesprek gaat met de Moslim gemeenschap. Daar zit wel wat in. En dat zou hij eigenlijk ook wel een keer moeten doen. Want, hij creëert hiermee een vacuüm waar zijn politiek tegenstanders handig gebruik van maken, door die arme Moslims een verkeerd beeld te geven van Wilders. Zo’n gesprek zou dus wel eens goed zijn. Maar niet met al die soepjurken die denken de Moslims/Marokkanen te vertegenwoordigen. Want dat doen ze niet.

  Wat wel een goed idee zou zijn als Wilders in gesprek zou gaan met al die kindertjes die zich nu zorgen maken. Dan zouden ze misschien ook eens te horen krijgen wat er nu precies aan de hand is. In plaats dat hun hersentjes worden volgepropt met linkse propaganda waar alleen de grote mens baat bij heeft.

  afgezien van dat vind ik sowieso walgelijk kinderen te betrekken bij een conflict tussen volwassenen. Daar raken ze van in de War.

  Het wordt tijd voor Ome Geert, om eens gezellig een praatmiddagje met deze kindertjes te organiseren. Misschien gaan ze hem wel leuk vinden.

  Groetjes en maak je niet zo druk.

 17. @Cornelis – maart 28th, 2014 at 10:40 am

  Nou, ik begrijp er wel een reedt van.

  Er lopen hier twee zaken door elkaar. Zijn afkeur voor de Islam en zijn pogingen dat af te remmen in Nederland en andere landen. En twee, zijn pogingen om met name het Marokkanse straatterreur aan te pakken. Zoals u weet, doet hij dat zo’n 10 jaar. Niets nieuws onder de zon. Maar blijkbaar nog steeds nodig. Helaas.

  Wat in dat Cafe plaatsvond. Stelt mij ook een beetje voor een raadsel. wilders is niet dom. we weten van hem dat hij houdt van provoceren om aandacht voor zijn politiek te krijgen. Mag. Misschien deze keer een beetje te ver doorgeschoten. Wie weet. In ieder geval houd hij al dagenlang de gemoederen bezig. Of dit zo doorgaat of zo zal eindigen dat de samenleving er baat bij heeft, dat moeten we nog afwachten. Als dat het geval is, is het ook wel weer geniaal van hem.

 18. Hoe die kinderen aan het idee komen dat ze weg moeten? Omdat ene Wilders die bij elke bekscheet die hij laat aandacht krijgt! Andere kinderen roepen tegen niet blanke kinderen op het schoolplein, op het voetbalveld, op straat ‘minder, minder, minder’. Is het dan raar dat kinderen bang worden? En Wilders doet wel infantiel, maar heeft geen enkele voeling met kinderen of met volwassenen, hij zegt wel dat hij voor Henk en Ingrid opkomt, maar het enige waar Wilders aan en voor werkt is zichzelf. Hij doet zijn uiterste best om eindeloos in de politiek te blijven, eindeloos zijn best om die beveiliging te behouden, want zo is hij iemand in zijn eigen ogen. Hij is vast veel gepest toen hij klein was en neemt nu wraak op iedereen. Als mens is hij een kleinzielig hoopje ellende, dat zijn bestaan ontleent aan het kwetsen van anderen. En blijkbaar zijn er heel veel van deze mensen in Nederland, die zichzelf reuze zielig vinden en daar anderen de schuld van geven. Dat heet slachtofferrol en brengt je nergens.

 19. Heerlijk dat DanEngels steeds meer aan zijn profile laat bouwen. Al die bruine, fascistische ideeën die zijn hele leven in zijn onderbuik enorme druk hebben opgebouwd en nu uiteindelijk gaat de uitlaatpijp open – met alle hoop dat Wilders steeds precies dit zal doen wat DanEngels wil dat hij doet, anders zou hij hem nooit volgen. Super!

  En tevens wat een incoherentie aan gedachten omdat ze om een enkel drijfzand – louter Paranoïde Haat opgebouwd zijn. D’r hoeft geen logica tussen in, omdat het Haatgehaalte enkel telt. Louter Haat jegens anderen. Wat een heerlijke illustratie voor het inhoud van de aanhang van Wilders.

 20. Die lijers van pow waren bij een moskee in rotterdam om te intervieuwen…
  In het ad stond..de medewerkers van pownieuws werden belaagd door mensen die zij wilden intervieuwen en zich in HUN ogen kwetsende uitspraak van wilders..HUN ogen met andere woorden dat het kwestsende uitspraken in marokkanen ogen zijn,dus de rest van het volk vind dit dus niet suggereert het ad hiermee..
  Kun je nagaan hoe snel het al weggewuift wordt,onder de noemer slachtofferrol of vrijheid van meningsuitting en hoe men ermee omgaat..marokkanen moeten dus geen kort lontje hebben.

 21. natte neel,

  Lees de gemiddelde berichtgeving in het AD en de ingezonden commentaren en u weet direct wat het standpunt van het AD is. Gewoon rechts tot extreem rechts. Berichtgeving waarin de autochtone crimineel voorkomt kan niet voorzien worden van reactie. Berichtgeving waarin allochtone crimineel, en vaak nog niet eens crimineel, kan op gereageerd worden. Hetgeen naar hartenlust gedaan wordt door de AD lezer/lezeres. 90% van deze reactie’s kunnen rustig het predicaat facistisch en/of neo nazistisch krijgen. Ze worden door de AD redactie schaamteloos gepubliceerd. Tientallen malen heb ik geprobeerd om tegengas te geven aan deze nazi kliek, onbegonnen werk. Wordt niet door de AD redactie geplaatst! Ik ben dan ook van mening dat het Nederlandse journaille zich schuldig maakt aan manipulatie, valse voorlichting en indoctrinatie! De meeste journalisten hoereren met Wilders! Welke journalist, welke krant, welke omroep etc.etc. is nog onafhankelijk en doet aan waarheidsvinding? Geen enkele. Allemaal afhankelijk van kapitaalverschaffers en om die nu te verdenken van menselijkheid, sociaal gevoel opkomen voor de zwakkeren op deze aardbol…..! Journalisten zijn verworden tot de spreekpijp van de machthebbers. Hoereren met de meest biedende. Zie het imperium van Rupert Murdoch.

 22. natte neel,

  Dit geld uiteraard niet alleen voor het AD maar voor de hele meute welke zich journalist durft te noemen!

 23. Links, nu je het zegt, mij viel op dat na 19 maart de Telegetver wel wat terughoudender is geworden. Voor zolang het duurt, natuurlijk …

 24. Cornelis,

  Exact, komt er op straat iets teveel tegengas dan is dat slecht voor de media en daarmee voor de hoernalisten. Het merendeel zijn beursgenoteerde bedrijven welke slechte reclame niet kunnen gebruiken. Als de storm weer een beetje is gaan liggen en alles weer gaat zoals altijd onder de bruine gifdeken gaat het in de media ook weer als altijd, hoeren en snoeren met het canaille en schrijven wat de nazi meute wil horen, lezen en zien!

 25. Ja vooral die reageermogelijkheid is te erg soms,bij rijnmond.nl een regionale rampenzender is dat enorm erg.
  Ook ad en telegraaf ook,hele volksplebs gebruiken die reageermogelijkheden als prive forum om hun hart te luchten.wee o wee als je ze tegenspreekt,dan vragen ze massaal een ban voor mensen aan,die dan gehonoreerd wordt,terecht of niet

 26. @nexus m. – maart 28th, 2014 at 1:07 pm

  Jeetje, jij bent anders zelf wel goed bezig met je “uitlaat” even open zetten. En dat wil je op mij projecteren?

Reacties zijn gesloten.