4 gedachten over “Rutte moet Albayrak excuses aanbieden, zegt Cohen”

 1. 😥 😥 😥 😥 😥 😥
  Cohen , de bedenker van het beleid dat door Verdonk en Al Bayrak werd uitgevoerd , laat hij eerst eens plaats maken voor iemand zonder bloed aan zijn/haar handen ,,, 😥 😥 😥

 2. Rutte heeft zich onlangs toch al in Brussel ingedekt, van Rompuy gaf voor Rutte zijn fiat.
  Ik hoop dat Cohen zijn tanden laat zien……op zijn nette manier dan …ben benieuwd maar zie Rutte nver never buigen…

  Ik blijf me afvragen wanneer een 2e kamer partij eindeljk gewoon een motie gaat indienen om een eind te maken aan volksvertegenwoordigers van een gesloten politieke beweging en stichting zonder openheid over geldschieters, zoals Wilders dus.

  En een 2e motie om paal en perk te stellen aan de macht van een politieke 1 mans beweging in ons democratisch bestel.
  Te denken valt aan een beperking van het aantal 2e kamer totdat de beweging zich heeft omgevormd tot een politieke partij met leden.
  Ik weet het niet zeker maar ik dacht dat een politieke partij door onze overheid gefinancierd werd, burger belastingen, geen gesloten boekhouding op na kon houden en zeer beperkt donaties mocht ontvangen.
  Last but not least en meest haalbaar:
  De PVV moet geconfronteerd worden met een duideljk centen plaatje over de totaal kosten om 24 PVV zetels draaiend te houden.De Nederlandse burger heeft recht om te weten wie er in onze volksvertegenwoordigers investeert als de overheid dit zelf niet doet cq. dat de 2e kamer en overheid geen verantwoording over dit eigen PVV gedoog feestje af kan leggen.,Vette Punt ❗ .
  Dat zullen Rutte, CdA`Wilders en zijn club zeker niet leuk vinden 😎
  Al haalt het niets uit, daar gaat het om, kundig sarren door bv. media breed te laten weten dat het PVV gedoog feest financieel niet verantwoord kan worden.
  Leg de PVV eindelijk op die manier, heel zakelijk 🙂 en cooltjes 🙂 het vuur aan de media schenen 😉 ,
  Van de zijlijn zonder kennis van politieke mores, lijkt het zo eenvoudig om iets in beweging te krijgen ………. zucht….. zucht….. zucht 😕
  Slotsom: Excuses over een draai van Rutte vragen is voor deze burger domweg niet genoeg ❗ !

 3. Rutte gaat zijn excuses niet aanbieden. Hij heeft indertijd gezegd dat hij geenszins twijfelt aan de loyaliteit van Albayrak en dat hij het sierlijk maar zeker niet noodzakelijk achtte om het paspoort in te leveren.

  Als Cohen een discussie gaat voeren over de vraag of Rutte ‘onsierlijk’ gedrag van de eigen regeringsclub accepteert, gaat Cohen alleen nog maar meer aanzien verliezen.

  Ook Rutte’s mening dat geen enkele Nederlander een dubbel paspoort zou mogen hebben en dat dat zelfs in het regeerakkoord staat, gaat hem niet opbreken. Het is nu de wet nog niet en dus hoeft die ook niet voor mevrouw in kwestie te gelden.

  De enige interessante vraag die overblijft is : hoe gaat u met mevrouw de CDA-staatssecretaris om als het punt in het regeerakkoord omtrent het onmogelijk maken van dubbele paspoorten als wetgeving is gepasseerd? Hoe gaat u ervoor zorgen dat deze x-honderdduizend paspoorten daadwerkelijk ingeleverd worden? Hoe gaat u om met mensen die weigeren hun Zweedse, Amerikaanse, Duitse, Turkse, Marokkaanse paspoort in te leveren? Gaat u deze mensen hun Nederlandse nationaliteit gedwongen afnemen?

  Daarmee kan je wel laten zien aan wie Rutte nu eigenlijk zijn ziel verkocht heeft.

Reacties zijn gesloten.