Rutte geveld door acute hersenverweking

Een paar dagen voor de Gemeenteraadsverkiezingen lijkt de idiotie bij de regeringspartijen in volle hevigheid toe te slaan. Men kraamt de grootste onzin uit en weet van gekkigheid niet welke kunstjes men moet uithalen om de kiezer voor zich te winnen. Zo probeert de PvdA ineens krampachtig een sociaal gezicht te trekken door Jetta Klijnsma met een extraatje van 100 euri voor de allerminiemste minima te laten zwaaien, maar meer dan een grimas wordt dat natuurlijk nooit meer.

Intussen probeert Diederik Samsom in allerijl afstand te nemen van zijn Siamese tweelingbroertje Rutte door te roepen dat Rutte Wilders harder moet aanpakken). Dat hebben we Samsom immers ook zo vaak zien doen de afgelopen jaren, nietwaar. Keihard heeft Samsom Wilders er keer op keer van langs gegeven, net zo vaak tot Wilders in een hoekje lag te huilen. En met de partij die dikke maatjes is met Wilders’ club, te weten de VVD, wil Diederik ook helemáál niets te maken hebben, dat weten we allemaal.

Maar er is altijd baas boven baas en de baas van dit land is natuurlijk de minister-president. Die zegt dan ook de allergekste dingen van iedereen. Ik vermoed dat hij denkt dat het bij zijn functie hoort. Maar er lijkt meer aan de hand, want de dingen die Rutte de laatste dagen uitkraamt zijn zo bizar dat ze op niets meer of minder dan acute hersenverweking duiden. Wat is het geval?

Rutte zegt dat de PVV geen rechtse partij meer is, sterker nog, dat de PVV linkser is dan de SP.
Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen, zal de nietsvermoedende lezer ongetwijfeld denken?
Jawel, Rutte zegt dat de PVV geen rechtse partij meer is, sterker nog, dat de PVV linkser is dan de SP).

Rutte, de hoer van Wilders, denkt zo vlak voor de verkiezingen nog even snel afstand te nemen van zijn pooier door die bij het linkse kamp over de schutting te gooien.
Denkt Rutte nu dat de burger helemaal geschoffeld is? Denkt Rutte dat de burger daar in trapt? Zó naïef kan toch zelfs Rutte niet zijn? Nee, dit moet echt een gevalletje acute hersenverweking zijn. We flikkeren die Wilders daarom maar weer over de schutting het rechtse kamp in en raden Mark Rutte dringend aan zich te melden bij de eerste hulp.

11 gedachten over “Rutte geveld door acute hersenverweking”

 1. Dus de eenmansclub van Hitler-smurf Wilders (komt u maarrrrr met de aangifte!) is nu ineens in sommige opzichten althans niet meer ‘een hele normale partij met hele normale standpunten’?

 2. Zelfs DDS noemt Rutte’s uitspraak over PVV hypocriet. Dan moet je het wel heel erg bont maken.

 3. Rutte laat en daarmee de VVD de PVDA het vuile werk doen. Het debat op Nederland 1. NIET dat de PVDA daarmee zielig is maar wat is de VVD laf. Rutte gaat bij die grootgraaiers pauw en witteman zijn zegje doen zonder weerwoord. Laf rechts as usual.

 4. Volgens mij doet Rutte een Bosma’tje, immers Hitler was toch ook links? Hoor je altijd in de rabiaatrechtse riolen. Welnu dan moet de PVV dus ook wel links zijn. Rutte heeft gewoon goed opgelet.

 5. En een week geleden zei Rutte nog dat er op gemeentelijk niveau ‘prima valt samen te werken’ met de partij van de chloorkuif, realy Rutte met een ‘linkse partij’?

 6. Ach voor de PvdA geldt ook : Wer hat uns verraten? Sozialdemokraten! In Den Haag sluit men de PVV niet uit , in Rotterdam word PVV onderafdeling Misbaar Rotterdam niet uitgesloten .. OOk na Wilders uitspraken heeft men daar bij de PvdA de ruggegraat nog niet voor …

 7. ” Rechts is Links”

  ” Oorlog is Vrede”

  Rutte leest de laatste tijden te veel Orwell en weet niet meer in welke werkelijkheid hij fungeert.

  Tuurlijk is hij uit zijn schuilplekje even snel naar een cursus PVV?Bosma geweest – waar je hersengespoeld wordt dat alles wat extreem-rechts is, is echter links.

 8. Ik verwacht dat bij zijn volgende optreden voor de tv-microfoon Rutte spontaan gaat roepen: ” Wilders ubber alles!”

 9. Nog even over dat Debat van gisteren hier iemand die ik citeer en het is helder en waar. Iets wat Rutte en de VVD niet zijn.

  Wanneer je als politicus wordt uitgenodigd voor een debat of discussie wordt er altijd de afweging gemaakt; Wat is het beste voor de partij? Als ze bij de VVD de conclusie hebben getrokken dat weg blijven het beste voor de partij is dan zien ze het debat met Emile Roemer duidelijk niet met vertrouwen tegemoet. Daar kunnen twee belangrijke reden aan ten grondslag liggen.

  1.Halbe Zijlstra is een beroerd “debater”.
  2. Het beleid “Zorg” deugd bij de VVD voor keen kant.

  Ik vermoed beide…

  Dat vind ik zo mooi. Helder en logisch denken. Even puntsgewijs aangeven hoe de VVD in elkaar steekt. Gewoon feitjes. Niks meer aan toe te voegen. En de VVD’ers moeten weer schoorvoetend toegeven dat het klopt wat hierboven staat.

  Nieuwe media is niet de vriend van rechts zo blijkt wel. Alles komt als een boemerang terug in hun gelaat. Geen rookgordijnen meer mogelijk.

Reacties zijn gesloten.