Rutte, de man zonder zorgen, giechelt zich de wereld rond

Ja dat wisten we al in Nederland, dat Mark zich niet druk maakt 😥  Man maakt zich nergens druk over en giechelt overal over heen.

Nu gaat hij het ook buiten de landsgrenzen doen, zal lekker indruk maken. 😡

De Nederlandse premier Mark Rutte maakt zich geen zorgen over de Nederlandse positie binnen de NAVO, nu Nederland nog geen duidelijkheid kan scheppen over een nieuwe missie in Afghanistan.

Maar als Hillen zijn plannen doorgaan, zullen we dan nu maar gewoon stoppen met nadenken? We houden zo geen leger over, dus deel dat dan ook gelijk maar mee aan de NAVO partners.

De Vakbond voor Defensiepersoneel VBM/NOV pikt het niet en overweegt in actie te komen. Ik hoop niet tot een militaire coup 💡

5 gedachten over “Rutte, de man zonder zorgen, giechelt zich de wereld rond”

 1. > Ik hoop niet tot een militaire coup

  Ach, het leger lukt het tenminste wel om van types als Lucassen af te komen. Een hele verbetering dus. 😛

 2. Van mij mag het leger opgedoekt worden. Laat Europa het maar regelen met een Europees leger. Elk land levert een percentage soldaten evenredig aan de bevolking, zo ook de begroting van dat leger. Voordeel is dat je niet meer een illegale oorlog ingesleept kunt worden door de Yankees of door de NAVO. En Als er toch landen zijn die wel een illegale oorlog willen, moeten ze dat zelf betalen. De puinhoop na de oorlog mogen ze ook zelf gaan opruimen.

 3. “De drie rechtspopulistische giechelmannetjes”

  Mark Rutte (zelfbenoemd premier van Bruin-1) Maxime Verhagen (zelfbenoemd vice-premier van Bruin-1) &

  IK..,Geert Wilders ( partij-führer, schaduwpremier en knettergek )

  PS: Het is ten strengste verboden kritiek te hebben op de inhoud van onze regeringsverklaring en de beide gedrocht-akkoorden, op onze belabberde visies en bestuurskwaliteiten, en om over ons deels bruine gazon te lopen !

 4. 1 ding vind ik wel opvallend; er werken 70000 man bij defensie en ze zijn niet in staat om 2000 soldaatjes (met schoenen en munitie) in het veld te handhaven.

  Wat zitten die andere 68000 mensen dan te doen? Zeeslag of stratego?

 5. @4 Wellicht is het aantal mensen dat bij defensie werkt te groot. 🙄 Bij Defensie werken nu nog circa 69.000 mensen. Onder hen zijn 48.000 militairen en 21.000 burgers.

  Je ziet al bij een grote operatie als Uruzgan dat er maar 2000 man maximaal worden uitgezonden. Ik zou zeggen ga eens met een kapmes door de begroting op personeel bij Defensie, ipv met een kaasschaaf.
  Dan kun je de voetsoldaatjes wel van schoenen en munitie voorzien.

Reacties zijn gesloten.