Rutte I cq Bruin I is compleet.

Mark is klaar met formeren, de oude mannenclub opgeleukt met wat excuustruusen, kan aan het werk. (ahum). Leve de Rotary en ander Old Boys Netwerken, wat zou het land zonder zijn 😥

Donderdag bij de Majesteit op het bordes en dan aan de gang. Waarmee? Ja dat weet ik nog even niet. Misschien met het uitpluizen van al die non-maatregeltjes hier en daar. Die van de botte bijl zijn zo klaar. Kan er daarna met zijn allen gegiecheld worden.

4 gedachten over “Rutte I cq Bruin I is compleet.”

  1. Twee dames met dubbele (een met tweemaal dubbel zelfs) namen en een dubbelnamige fractievoorzitter van het CDA. Met Donner er bij – Het Volk is de baas.

  2. Het valt wel op dat de excuusturk of mocro ontbreekt. Hebben ze die niet bij het CDA en de VVD. Of mocht het niet van de eigenlijke leider van dit kabinet, vanwege de dubbelpass moraal, die NOT done is?

  3. denk dat die halve Mocro van de VVD wijselijk zijn mond dichthoud , ziet er Nederlands uit en heeft allleen een Mocro achternaam …. misschien als ze zijn pa gaan uitzetten vanwegen gefaalt inburgeren of zo ???

Reacties zijn gesloten.