De Russen komen, tenzij we erg heul veel JSF’s gaan kopen

De Russen vallen Nederland binnen. Echt waar, het staat in de krant van hersendood Nederland. De verspreider van staatspropaganda werd vrijdag weer eens mooi ingezet om de angst voor het rode,linkse gevaar eens even lekker op te rakelen. Perfect getimed, het volk is wat oorlog en vrede betreft nu een stuk ontvankelijker, zo rond 4 en 5 mei.

Waar we nou toch zo bang voor moeten worden weet ik ook niet want via de officiële staatspropagandakanalen bereiken ons de berichten dat alles helemaal toppie is met de Russische samenwerking. Er zal binnenkort wel weer een debatje zijn over de kosten, de prijs of het aantal aan te schaffen JSF’s.

12 gedachten over “De Russen komen, tenzij we erg heul veel JSF’s gaan kopen”

 1. Zouden de Russen niet eerder de gaskraan dichtdraaien als ze ons een loer willen draaien?

 2. Ik hoor dat Jeanine Hennis hierover helemaal uit haar plaat is gegaan tegen Poetin tijdens zijn laatste staatsbezoek. NOT Daar moesten de goede betrekkingen tussen onze landen gevierd worden met zelfs een heus Nederland-Ruslandjaar…

 3. @2
  Ik geef toe dat Slochteren een communistisch bolwerk is en dus eigenlijk bij de Russen hoort – of is het gas daar inmiddels op?

 4. @4 nog 10 jaar
  tenzij we het alleen nog voor Nederland gebruiken dan kunnen we er nog een eeuw mee vooruit.

  Zo zie je maar hoe dom onze regering is . We verkopen meer dan 90% aan het buitenland om het in de toekomst voor veel meer geld terug te kopen.

  Daarom Groningen Onafhankelijk!

 5. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

 6. @6
  Ja, dat is niet mijn verhaal, maar dat van de Media die het plosteling zo’n goed idee vinden kerkdiensten te verstoren en dat mag dan zomaar niet van Poetin…

 7. @Betty

  Het feit dat het relaas op waarheid berust maakt schijnbaar dus niks uit voor jouw?! Bij jou thuis is het dus liever je kop in het zandt steken?

  Dus jij gaat wel even bepalen wat staatspropaganda is!

  Maar volgens mij heb je er voor geen ene meter verstand van, je weet niet waar je het over hebt!

  Maar ach, zolang jij je zegje maar hebt gedaan aangaande hetgeen “JIJ” hebt gelezen in “de krant van hersendood Nederland”!

 8. @ Ron,
  Het zal wel aan mij liggen, maar hoe kun je dit anders noemen dan staatspropaganda.
  45 jaar geleden moest ik al schuttersputjes graven met het gezicht naar het oosten.
  En ja, de rechtse hobby van een nieuw, veel te duur gevechtsvliegtuig heeft nu eenmaal nieuwe propaganda nodig.
  Dat Betty deze krant voor “hersendood Nederland” gelezen heet snap ik ook niet.
  Het papieren exemplaar komt mijn huis niet in, zelfs niet als alle wc papier op is, ik waag er mij niet aan.
  Overigens klopt de term “hersenloos Nederland niet helemaal.
  Ze kunnen nog blezen, dus het zou meningloos Nederland moeten zijn.

 9. @Ron Ik ben banger voor wat Samsom en Rutte Nederland aandoen dan wat de Russen voor ons in petto hebben.

  De definitie van propaganda is niet door mij gesteld, en of jij denkt dat ik ergens verstand van heb zal me werkelijk worst zijn. Overigens, ik ben van plan om nog veel vaker mijn zegje te gaan doen hier. 🙂

  @9JvdZalmIk lees in principe liever ook geen Televaag, maar het kwam (zonder waarschuwing!) voorbij op twitter. Na alle hypocrisie van het staatsbezoek en een heel jaar gewijd aan de goede verstandhouding tussen onze landen kon ik dit artikel echt niet anders benoemen dan dat. Niet dat het verbazend is voor dat krantje, maar deze was wel heel erg duidelijk.

 10. @10 ‘Overigens, ik ben van plan om nog veel vaker mijn zegje te gaan doen hier.’

  Ha, fijn 🙂

 11. 10 – Betty – 5 mei 2013 at 10:58 am –

  Definities stel je door te duiden, dus volgens jou is de telegraaf de verkondiger van staatspropaganda en dat staat, en zeg je dus ook in je artikel! Moet ik gaan “citeren” dan doe ik dat graag! Als je je mening wil verkondigen, of je je zegje graag wil doen…heey ik houd je niet tegen! Máár kom niet aan met dat gelul, omdat je er geen verstand van hebt wél je zegje moet doen! Dat leid tot bulshitt discussies!

Reacties zijn gesloten.