RTL: met de ‘r’ van Radio Mille Collines…

Ooit was er een tijd dat Amsterdamse ambtenaren met kleurtjes op stadsplattegronden aangaven waar hoeveel joodse medeburgers woonden en….afijn: u begrijpt waar ik heen wil.
Dat op die manier in kaart brengen van wat ‘unerwünscht’ was en op transport naar de gaskamers moest was best nog wel veel werk.
Ik denk dat Rauter, Henneicke en zeker ook Jacobus Lambertus Lentz – de laatste is de Nederlandse uitvinder van het persoonsbewijs dat zo onnoemlijk veel mensen het leven heeft gekost – graag een app zouden hebben gehad om hun mensenverachtende werk nog efficiënter te kunnen uitvoeren.

Fast forward naar 2014.
Weet u nog? De brief die heel amicaal begon met ‘beste Geert’ van RTL-baas Pieter Klein waarin deze zich ‘geschokt’ toonde over het ‘wollt Ihr den totalen Krieg’-gebrul van nazi Wilders in een bierkelder in Den Haag in maart na de gemeenteraadsverkiezingen?
Wie die brief goed leest krijgt de indruk dat Klein eigenlijk helemaal niet zo geschokt is over de wens van der Schlumpfe-Führer tot etnische zuivering en massamoord maar meer over hoe de orgie van mensenhaat in die kelder – geregisseerd – tot uiting kwam.
‘Beste Geert, je hebt wel gelijk maar je zegt het zo niet. Dat staat zo onbeschaafd’.
Dat ongeveer.
Laat Klein’s omroep waarvan de naam begint met de letter ‘r’ van Radio Mille Collines nu net (weliswaar 70 jaar te laat wellicht volgens een hoop geteisem in dit land) met zo’n app komen waar die Lentz, Rauter, Aus der Fünten, Lages, Henneicke en Lentz de vingers bij afgelikt zouden hebben en hij ziet er zo uit:

2014-06-19 RTL racial profiling

Als RTL in de oorlog had bestaan net als ‘de Telegraaf’ had het wat mij betreft een verschijningsverbod moeten en mogen krijgen dat – helaas zoals in het geval van de krant waar men lacht om de gruwelijke dood van vluchtelingen – nooit had mogen worden opgeheven.

15 gedachten over “RTL: met de ‘r’ van Radio Mille Collines…”

 1. Het is ethnische oorlog in Nederland.
  Tegen de “vreemde smetten”.

  Al jarenlang.

 2. @Nexus, ja. En dat loopt vandaag of morgen uit op grootschalig bloedvergieten als RTL, de Telegraaf, POWNed en al die andere haat zaaiende media zo doorgaan…
  En niet te vergeten racisten als Buma, Samsom, schedelmeter Asscher, Klijnsma, Hamer, Azmani….

 3. Walgelijke omroep.

  Dit is overigens begonnen met een Politie-veiligheids app, hoe veilig is het in jouw buurt.

  Blij dat ik een telefoon heb die alleen maar kan bellen.

 4. Oke oke,
  Als het moet at allochtonen en buitenlanders het land uit moeten…zie de enorme hetzes van de laatste jaren..
  Waarom doet men dat dan niet?
  Waarom eerst jarenlang stoken,haatzaaien,pvv oprichten,apps verstrekken,nieuwszenders radio milli collines uit laten dragen??

  Het is duidelijk de allochtonen moeten weg,oke eerst de autochtonen flink boos maken opstoken en uitlokken tot kristalnacht…maar waarom wachten op het volk als je als regering gewoon de grenzen sluit!
  Oprotpremies verstrekt onder beding dat hier blijven betekent gedwongen uitgezet te worden…mensenrechten zijn er bijna al niet en het volk…is al genoeg overtuigd door de pvv dat ze niet zullen tegenwerken of allochtonen helpen onder te duiken.
  Het is klip en klaar.

 5. Ik hoop dat allochtonen organisaties van diverse afkomsten,noodhulpdiensten en maatregelen zullen treffen om de uitvoer van de burgers te vermakkelijken zoals opvang in diverse landen,huizen,tenten,en vervoer.Het beste is dat allochtonen hierover geinformeerd worden,want velen weten dit nog niet.ze denken dat de regering hun zal helpen en beschermen…en we weten hoe dat 70 jaar geleden afliep.

  Zijn er al informatiecentra voor allochtonen in ons land om dit aan te kaarten?want dit is belangrijke shit.
  Want mensen moeten van te voren wel bijvoorbeeld vervoer,opvang,en zaken regelen in een ander land.

 6. We hebben met zijn allen veel ogen Ralph, met jouw artikelen hoef ik gelukkig niet overal in te snuffelen:-) Dank!

 7. @LRd, graag gedaan. Veel zien en geïnformeerd zijn, het verspreiden van die info is ongelooflijk belangrijk. Het is een beetje off topic hier maar geld kan alleen maar van de 99+% naar de <1% stromen omdat de belangrijkste informatie bij die hele hele kleine groep zit. Voor wie dat wil doorbreken is dit een buitengewoon bemoedigend artikel:
  http://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jun/19/open-source-revolution-conquer-one-percent-cia-spy

 8. NN
  “nieuwszenders radio milli collines uit laten dragen”

  Weet je werkelijk niet wat die zender was? Je blaat dus gewoon maar weer ‘es wat?

  ‘Radio Télévision Libre des Mille Collines (RTLM) was een Rwandese radiozender die tijdens de genocide in Rwanda begin jaren 90, haat verspreidde en Hutu’s opriep alle Tutsi’s en gematigde Hutu’s te vermoorden.’

  Ontopic: walgelijke app. Onschuldig tot het tegendeel bewezen is, gaat niet meer op in Nederland. Verdacht zijn (van een misdrijf) is blijkbaar al voldoende.

  Pieter Klein, en de rest van de RTL burelen (die verantwoordelijk zijn voor deze app) hadden prima bij Wilders en zijn horigen in de kroeg kunnen gaan staan.

  Pieter Klein, ga je schamen.

 9. Ok doen we!!

  Herkomst verdachten: Nederland
  Naam: Rutte & co.

  En nogmaals.

  Herkomst verdachten: Nederland/Duitsland/Argentinie
  Naam: U voelt hem al aankomen. Inkoppertje….

 10. Pingback: De diep gekoesterde wens tot massamoord. | Krapuul

 11. Pingback: Drie dagen tsunami aan fascisme… | Krapuul

 12. Pingback: Nicht gewusst? Doch! | Krapuul

 13. Pingback: Het is beslist niet alleen de PVV, beslist niet | Krapuul

 14. Pingback: “Ik ben Charlie en ik faciliteer fascisme” | Krapuul

 15. Pingback: Dit land is echt van iedereen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.