Rotjoch! Ga jij maar lekker dood, je krijgt geen nieuw hart!

Ja, u leest het goed. Een jongen van 15 jaar is door een ziekenhuis in de VS vooralsnog een plaats op een wachtlijst voor een nieuw hart geweigerd.

Reden: het ziekenhuis vond dat de jonge hartpatiënt maar moest verrekken omdat het kind – en ik kan niet genoeg benadrukken dat het hier om een kind gaat! – slechte cijfers had gehaald op school en wel eens met de politie in aanraking was geweest.

En het ziekenhuis kon die laatste kwesties opgraven uit het zogeheten ‘leerlingvolgsysteem’ waarin alles en elke scheet van kinds af aan wordt opgeslagen voor het leven.

Fijn he? Zo’n database waar bovendien jan en alleman – in dit geval een ziekenhuis – bij kan om vervolgens jou de doodstraf op termijn te bezorgen.

En voor u denkt ‘dat is in de VS en hier gebeurt dat niet’ wil ik u er even aan herinneren dat nog maar een paar dagen geleden een zes jarig aan leukemie lijdend meisje in Nederland medische zorg door artsen en overheid is geweigerd en dat het doodzieke kind vervolgens de grens overgetrapt is door Schreibtischmörder Teeven en zijn IND- en DT&V misdadigers.

Verder is het zo dat kinderen in Nederland die veroordeeld worden door een rechter voor één of ander niks om het lijf hebbend vergrijp een paar maanden later van diezelfde Gestapo waar Schreibtischmörder Teeven werkzaam is een sommering in de bus kunnen verwachten voor het afstaan op een politiebureau van DNA ter opname in een database.

Bezwaar is mogelijk: achteraf.

We zullen het hier nu maar even niet hebben over het Electronisch Patiënten Dossier (en alle onfrisheden die daar aankleven) of over hoe het systeem van Automatische Kenteken registratie voor steeds meer doeleinden misbruikt wordt en slechts volstaan met de opmerking dat het boek ‘Nineteen Eighty Four’ van George Orwell bedoeld was als waarschuwing en niet als blauwdruk voor een ‘Neue Ordnung’ zoals men die in de VS en ook Nederland blijkbaar voorstaat.

O, nog een klein en wellicht veelbetekend detail: de directeur van dat ziekenhuis waar men de reet afveegt aan de Eed van Hippocrates is roomblank en de doodzieke jongen…u raadt het al.

Nu we het toch over huidskleur hebben: binnenkort hier een verhaal – wederom waar gebeurd – over het tienermeisje Kiera Wilmott wier belangstelling voor wetenschap en haar onbevangen nieuwsgierigheid naar de wereld om haar heen voor het leven de vernieling in is geholpen door een mislukte, rancuneuze minkukel die het niet verder heeft kunnen schoppen dan tot een soort G4S-surveillant op de school van het meisje… en over het zeer verontrustende patroon dat achter de bejegening van Anthony – de 15 jarige hartpatiënt die de doodstraf door een ziekenhuis opgelegd kreeg aanvankelijk – en Kiera schuil lijkt te gaan…

http://www.360magazine.nl/politiek/2807/geen-nieuw-hart-voor-tiener-met-slechte-cijfers

12 gedachten over “Rotjoch! Ga jij maar lekker dood, je krijgt geen nieuw hart!”

 1. wat een lulverhaal van de schrijver, check eerst eens de feiten GOED, om voor een ruilhart in aanmerking te komen moet je aan een (extreem zware) screening voldoen, anders kom je niet op de wachtlijst voor een hart, OOK NIET IN NEDERLAND, het blijkt dat Anthony Stokes niet voldeed, o.a. omdat hij de benodigde medicatie niet goed in zou nemen, iets wat cruciaal is bij een harttransplantatie.
  Ik kan NIETS vinden dat te maken heeft met zijn slechte schoolcijfers VET BROODJE AAP VERHAAL mijn inziens dus.
  Teeven bashen prima, maar dan wel goed onderbouwd a.u.b. en niet met een verzonnen verhaal.
  MORAAL van dit verhaal : *elk verhaal heeft twee kanten*

 2. het mag wat genuanceerder ron:

  “Evidence of non-compliance must be a factor in deciding who gets a transplant. But teenagers are almost non-compliant by definition. Even if it means the loss of some organs that could have saved other lives, isn’t gambling on kids justified by giving them a shot at a life? Before saying “no” to Anthony Stokes, shouldn’t we insist that he be put through a very intensive program that makes him and his family absolutely aware of what it means if he says “no” to his doctors after a transplant?”

  Dit soort tieners word over het algemeen NIET weggestuurd ook niet in Nederland.

 3. Hier.

  En de voornaam van zijn moeder doet mij vermoeden dat er nog iets een rol speelt wat NATUURLIJK officieel geen rol speelt. Ik ken de VS langer dan vandaag.

 4. Wel vreemd dat in zo’n land dan een dementerende B acteur dan president kan worden en dat dan voor twee termijnen. En zie daarvan de gevolgen nu….. Ja Ronny Retard Reagan the one and only…. Was tijdens zijn presidentsschap… dementerend….

 5. @2 – jvdheuvel

  Het is niet mijn toontje (lijkt er wel op) , maar ik ben het wel met “ron” eens!

  Groetjes Ron

 6. @1, Het weigeren van een ruilhart aan een kind onder het mom van dat het een soort Pietje Bel is en met de aanname dat het zich dan ook wel niet aan de voorschriften met betrekking tot therapiën en medicatie zal houden, zegt volgens mij meer en iets heel bedenkelijks over degenen die hem dat hart weigeren dan over die jongen en wat ie al of niet uitgevreten heeft.
  En een medische stand dat zo weinig vertrouwen in het eigen kunnen heeft dat het tot dit soort compleet van de pot gerukte redeneringen overgaat…..ik geloof dat ik er nog niet eens aan overgeleverd zou willen worden als het slechts om een gebroken teen zou gaan.
  Verder: hier op Krapuul doen wij niet aan ‘bashen’ en derhalve ook niet aan ‘Teeven bashen’. Wij kaarten consequent en met het in acht nemen van de feiten zoals ze zijn de misstanden en vooral ook de hemeltergende onbeschaafdheden aan van de maatschappij waar wij mee te maken hebben.
  Dat ik hier twee zaken in één artikel heb genoemd is om te illustreren dat in de onmenselijke maatschappiijen waarin we leven, kinderen de eerste slachtoffers zijn van wat ik maar even zal noemen de oorlog die de machtigen voeren tegen degenen over wie ze menen te kunnen regeren.
  Als laatste: dat elke scheet die mensen van kinds af aan laten blijkbaar wordt geregistreerd en opgeslagen om later in welke situatie dan ook je het leven compleet en soms letterlijk onmogelijk te maken…ik weet niet of jij dat grappig vindt of gewenst…ik in elk geval niet en gelukkig zijn er heel wat mensen die het daar ook spaans benauwed van krijgen.
  Over de toon van je reactie(s) aan mensen hier heeft vdHeuvel al iets gezegd, waarvoor dank.

 7. En mijn feit in dit kader telt ook zeer zwaar mee. Er is gewoon fundamenteel iets mis in dat land. Hier ook trouwens. Niks bashen facts..

 8. @7 – RalphvanderGeest

  Het leven is (soms) harder dan een stoeprand! Met “aannames” kun je een eind komen maar er wordt uiteindelijk toch wel een keer gevraagd om een “feitelijke” verantwoording. Maar ik weet dat je het goed bedoeld!

  Feit en fictie liggen hier op krapuul soms dicht op elkaar heb ik gemerkt. En het bashen van politici is “core bussines” op deze site! Hoeveel artikelen moet ik aanhalen waarin Geerd Wilders wordt afgezeken om zijn beleid / mening?

  Kinderen worden altijd gebruikt door volwassenen om hun gelijk te krijgen. Whats new?! Het gaat erom wat ik moet geloven!? Sensatienieuws of toch de enigzins onderbouwde reactie die kritisch is op het artikel.

  Maar waar ik me echt zorgen over maak is dat je niet leest wat er wordt geschreven/getypt! Want ik ben dus niet @1! Ik ben pas de “Ron” die op @6 het een en ander schrijft en daarover iets zegt tegenover @2!

  Groetjes Ron!

 9. @9 Ron

  Citaat: ” Feit en fictie liggen hier op krapuul soms dicht op elkaar heb ik gemerkt. En het bashen van politici is “core bussines” op deze site! Hoeveel artikelen moet ik aanhalen waarin Geerd Wilders wordt afgezeken om zijn beleid / mening? ” Einde citaat.

  Feit: Geert Wilders is nog nooit betrapt op het voeren van “beleid”!

  Feit: Geert Wilders is vele malen betrapt op het hebben van een mening waarvoor in Neurenberg een aantal lieden zijn veroordeeld!

  Feit: Politici met smerige denkbeelden en gedrag, denk hierbij aan Teeven-Opstelten-Wilders-Ascher-etc.etc. dienen altijd tot in hun priveleven achtervolgt te worden teneinde dit gespuis op hun gedrag te wijzen.

  Feit: Een wandelend urinoir zoals Geert Wilders kun je niet afzeiken of volzeiken.

  Feit: De klerelijers welke zich onze regering noemt is hartstochtelijk bezig om in dienst van het kapitaal fatsoenlijke mensen naar de bliksem te helpen.

 10. @ 10 – Links – 20 aug 2013 at 4:08 pm

  Je snapt natuurlijk wel dat jij het voorbeeld bent geworden, van hetgeen wat ik in alinea 2 van mij reactie beschrijf!

 11. @11 Ron

  En of ik jou begrijp Ronnepon! Jouw naam is toch niet een pseudoniem voor de alom gekende Henk? Je weet wel, de eega van de net zo gekende Ingrid. Zeer gewaardeerde medewerkers, zeg maar “mitarbeiter” van de alom geprezen grote leider? Jij bent lid van Geert’s onbezoldigde huilbende welke in het geweer ( hoe toepasselijk) komt als Geertepeert weer eens onheus bejegend wordt? Men zou het waarachtig gaan denken. Is er een goede reden te bedenken waarom wij criminele politici- neo nazi-politici- gewetenloze politici in het algemeen en Geert Wilders en zijn PVV in het bijzonder niet tot op het maaiveld mogen afbranden? Al helemaal als het de huidige politici in het kabinet beziet welke op hemeltergende wijze mensenrechten in het algemeen en kinderrechten in het bijzonder gewoon aan de bruine laars lapt! Denk hierbij aan het illustere zooitje waar o.a Opstelten-Teeven-Ascher-Wilders en de gehele PVV deel van uit maakt! Het op de huid zitten en afbranden tot op het maaiveld doen wij Nederlanders nog veel te weinig! Waarom? Omdat misschien een groot percentage Nederlanders nog steeds met het NSB virus is behept? Bij tegenslag zoeken wij een zondebok welke we dus de schuld geven, een aantal semi-criminele politici met alleen oog voor eigenbelang speelt daar op in en de stompzinnige massa strompelt er achteraan! Zeg maar, het jaren 30 syndroom! En jij verlangt van mij begrip voor dit gebeuren? Het ” ja maar, wij moeten begrip hebben ” syndroom van rechtse politici? Voor gewone mensen hebben rechtse doctrines nog nooit iets goeds gebracht. Wij dienen “rechts” met het grootste wantrouwen tegemoet te treden.

Reacties zijn gesloten.