39 gedachten over “Rosenthal wil minder kritiek op Israël in VN”

 1. Tja , met welk land is hij meer verbonden ???? Deze man die wel zeurt als de Turkse overheid wat veldjes van een klooster onteigend , zwijgt over al de nog door de Kemalisten onteigende moskeeën en Soefie centra aldaar , maar wil dat er gezwegen word over de moordpartijen en landdiefstal van de Zionistische entiteit

 2. Iedereen is die meerderheid van (Islamitische) dictaturen in de Mensenrechtenraad zat. Zelfs Kofi Annan zelf.

  Waardoor 70% van de veroordelingen over Israel gaat – de enige democratische rechtsstaat in het Midden-Oosten volgens de internationale mensenrechtenorganisatie Freedom House – en over de onderdrukking en ophanging van homo’s, vrouwen, minderheden en dissidenten in Arabische landen wordt gezwegen.

  Libie was voorzitter en werd vorig jaar door 155 landen herkozen, met veel lof over de mensenrechtend daar. Pure perversie.

 3. Likoed Nederland Schreef:

  Iedereen is die meerderheid van (Islamitische) dictaturen in de Mensenrechtenraad zat. Zelfs Kofi Annan zelf.
  Waardoor 70% van de veroordelingen over Israel gaat – de enige democratische rechtsstaat in het Midden-Oosten volgens de internationale mensenrechtenorganisatie Freedom House – en over de onderdrukking en ophanging van homo’s, vrouwen, minderheden en dissidenten in Arabische landen wordt gezwegen.
  Libie was voorzitter en werd vorig jaar door 155 landen herkozen, met veel lof over de mensenrechtend daar. Pure perversie.

  Uri wenst geen kritiek op ” israel ” en meteen komt de ZionTrol Likoed het met hem een zijn … verassend 😥

 4. @Likoed Nederland

  de “islamitische” dicaturen die door Israel en Amerika in het zadel gehouden worden zul je bedoelen

  je draait weer je zelfde praatje af

  copy paste en voila weer een berichtje van onze huishasbarist

  Israel heeft schijt aan mensenrechten, onderdrukking van miljoenen mensen, liquidaties, verdwijningen, censuur, etc.

  ga lekker zitten janken in een hoekje met je kolonistentranen

 5. Likoed Nederland Schreef:

  Iedereen is die meerderheid van (Islamitische) dictaturen in de Mensenrechtenraad zat. .

  Tja zo kan ik ook wel zeggen: De meeste mensen zijn het weerzinwekkend imperialistisch zionistisch schanddaadgedrag van Israël beu. Weet je likkut, ik zeg het niet gauw, maar ik hoop dat je met rasse spoed wordt verwijderd van fatsoenlijke blogs wordt met je achterlijke zioprop. 😈 Je bent een onsmakelijke zionistische smetworm. *slikt Godwin in*

 6. @kaaskop

  Wat een overduidelijke onzin dat Israel ‘dictaturen’ in stand houdt. Alle Arabische landen hebben een dictatuur, of ze nou vrede of niet met Israel hebben. Of beweert u dat Israel de regimes van Khadaffi, Assad en Ahmenjinidad in het zadel?
  Origineel.

  Het was trouwens toenmalig Likoed minster Sharansky die zes jaar geleden het baanbrekende boek schreef over de noodzaak van democratie voor de Arabische landen. Werd genegeerd, vooral door diegenen die het te druk hadden met Israel-bashen.

 7. @6
  Jammer voor u dat er nog mensen zijn met een geheugen. Hoe goede maatjes uw prachtland was met de sjah, en met apartheids-Zuid-Afrika. Of met het Chili van Pinochet, de putschregimes nu in Honduras en Haïti (u vond de stunt bij die aardbeving vorig jaar waarschijnlijk prachtig – alsof het publiek over de gehele wereld niet meteen denkt aan de gebombardeerde scholen van Gaza en Libanon), enzovoort enzovoort.

 8. @6
  En inderdaad, de Israelische geheime dienst heeft de al-Assadclan geholpen bij hun staatsgreep van 1970, wordt aan beide zijden nu niet direct publicitair breed uitgemeten.
  Zoals Israel als goed tovenaarsleerling Hamas gesponsord heeft tegen de ongewenste seculiere Palestinse organisaties in.

 9. @5 en 6

  Met 155 landen die Libie – allerslechtst mogelijke mensenrechtensituatie volgens Freedom House – in de Mensenrechtenraad kiezen, is de wereld inderdaad behoorlijk gek.

  Die school in Gaza is niet gebombardeerd. Wel de plek naast de school. Waar inderdaad terroristen mortieren aan het afvuren waren. De oorlogsmisdaad van het gebruik van menselijke schilden.

 10. #6 Likoed. Je zult ook snappen zo langzamerhand, dat het typisch-Israelitisch-Zionistisch (joods)propagandatrucje van een domme vraag of wedervraag stellen niet meer werkt. Geen verstandig mens heeft nog de behoefte om op dergelijke trolvragen te antwoorden. 🙄

 11. Het bombarderen van scholieren is geen oorlogsmisdaad. Origineel.
  Maar uw land- en vooral partijgenoten barsten natuurlijk wel in gepast snikken uit, want gevoelig dat ze zijn, niet te geloven…

 12. Het terug schieten naar schietende terroristen is inderdaad geen oorlogsmisdaad.

  Het schieten van terroristen opzettelijk naast eigen burgers en op andere burgers is inderdaad wel een oorlogsmisdaad.

  Het oorlogsrecht zit logisch in elkaar.

 13. `Rosenthal wil minder kritiek op Israël in VN’

  Dit vleesgeworden Zionistisch implementaat in NL kan wel meer willen. Kritiek op een weerzinwekkend apartheidsregime moet mogen en kunnen.

 14. Ik vind het soms wel een beetje sneu voor Likoed om met dit soort brabbeltjes altijd maar alles tot het uiterste te moeten verdedigen. Alsof er maar 1 staat ter wereld is waar helemaal niks fout kan zijn.

 15. Likoed Nederland Schreef:

  Het terug schieten naar schietende terroristen is inderdaad geen oorlogsmisdaad.
  Het schieten van terroristen opzettelijk naast eigen burgers en op andere burgers is inderdaad wel een oorlogsmisdaad.
  Het oorlogsrecht zit logisch in elkaar.

  Hoe zou een Nazi dat gezegt kunnen hebben : Er zat een Terrorist tussen meneer , tja toen moesten we de hele zooi wel vergassen 😥 😥 😥

 16. @12
  En als ik u verwijs naar Psalm 4, “Weet dat zwijgen u past”, dan zegt u natuurlijk dat u zo seculier bent dat u daar niets mee te maken hebt.

 17. Rosenthal is de minister van Israëlische zaken in dit bruine kabinet gezet door de blonde gedoger i.s.m. ‘likoed Nederland’ en nog wat van die apartheidsclubjes…

 18. @17
  Shoppen, nietwaar, want u beroept zich natuurlijk wel op de bijbel als het er om gaat uw diefstal van het land van andere mensen te rechtvaardigen.

 19. #24 Blabla: 1…2… Alsof het mij wat kan schelen wat je likkudtclubje voorstaat. Je bent gewoon een vette zionistische leugenaar!

 20. misschien kan Uri alvast aan Israel melden dat er een andere wind waait door Nederland

  wij vangen geen vluchtelingen, gelukzoekers, e.d. meer op

  als Israel het weer aan de stok krijgt met de buren moeten ze dus niet veiligheidshalve met El Al naar Schiphol vliegen

  opvang in de regio, bijvoorbeeld in Jordanië

  wat Wilders ook wil met Palestijnen

  zoiets

  en misschien kan Likoed Nederland c.s. nu alvast afreizen naar “het front”

  dan ruimt het hier lekker op en blijven de normale weldenkende Joden (“gematigd” in onvervalst PVV jargon) over die dan ook niet langer aangekeken worden op de nazi-praktijken van de machthebbers in Israel

  kan een deel van het personeel van het CIDI meteen naar het UWV omdat een stuk “antisemitisch” politiek protest wegvalt

  soms is de oplossing best makkelijk 🙂

 21. @24
  Er is geen sprake van diefstal?
  Ja u zult nooit met de bestolenen spreken, die bombardeert uw club alleen maar.

 22. @29 Ik sta paf! Schelden? Je bent hier niet uitgenodigd hoor! Op het joods.nl blog kom je als andersdenkende niet eens binnen. Dus wat miep je, arrogant stuk woestijnvreter/

 23. @Likoed Nederland

  de doelstellingen van Likoed Nederland volgens de eigen website zijn verre van seculier, het woord seculier wordt waarschijnlijlk 1 keer gebruikt

  het is uitsluitend zionisme zus, zionisme zo, orthodox joodse zionisten, progressieve zionisten, onafhankelijke zionisten, zionisten hier, zionisten daar, het lijkt wel een groot zionistisch complot…

  kennelijk hebben ze ook nog een moslim voor hun karretje gespannen als parlementslid, Ali Alibi

  het is heel duidelijk wat Likoed Nederland wil

  propaganda voor een verwerpelijk regime

  niets meer, niets minder

  je moet mensen niet beoordelen op hun woorden maar op hun daden

  Likoed Nederland valt door de mand

  en het CIDI trouwens ook want die hebben poep aan hun statutaire doelstelling

  ik ben opgegroeid in een pro Israel nest maar dit soort onsmakelijke propaganda werkt totaal averechts op mij en vele anderen

  IK KRIJG NOG MEER EEN PESTHEKEL AAN HET BELEID VAN ISRAEL DOOR LIKOED NEDERLAND EN HET CIDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  http://abu-pessoptimist.blogspot.com/

  hoe veel shekels krijgt Likoed Nederland voor het voortdurende trollen, zieken, zeiken en zielig janken?

  zooooooo doorzichtig

 24. kaaskop Schreef:

  ik ben opgegroeid in een pro Israel nest

  Ja, ik ook. Wat hebben de Israël-bevlogenen mijn vroegere vertrouwen in hun Ziozaakje beschaamd!
  Daar kwam ik zo’n tien jaar geleden pas goed achter. Maar, ja, de calvi-gristenkerken indoctrineren nog steeds hun goedgelovig volk met zioprop.

 25. En wanneer staat er eindelijk iemand op van de politici die ervoor pleit dat politici geen dubieuze staten mogen verdedigen. Hiermee toont Uri Rosental zich als vertegenwoordiger van een buitenlandse mogendheid op kosten van de Nederlandse belastingbetaler die ook nog eens de mensenrechten grof schend. Waar zijn de zogenaamde politici of wie dan ook met een maatschappelijke taak die hier zijn schande over uitspreekt en zijn aftreden eist?
  Tarik Ramadan moest voor veel minder zijn zetel aan de Erasmusuniversiteit opgeven onder druk. Over met twee maten meten gesproken.

 26. De ziopropaganda van Likoed Nederland is kinderlijk en doet me denken aan een stripverhaal van Asterix. Asterix en Obelix besuiten om op de markt everzwijnen te verkopen en worden benaderd door een koper die hun wijs maakt dat een dozijn 14 stuks is en een gros 14 maal 14 is. Alhoewel Astrix en Obelix niet voor marktkooplui in de wieg zijn gelegd, hebben zij na afloop toch in de gaten dat zij bedonderd zijn.
  Zelfs degene die niet zoveel van het Midden-Oosten weet, voelt aan dat er iets niet klopt aan de beweringen van zionisten. Zionisten zijn fegenen die ervoor zorgen dat anti-semitisme toeneemt,omdat de anti-semiet rechtvaardiging ziet voor zijn haat voor het Jodendom. De anti-semiet denkt dan: “zie je wel hoe misdadig dat Joodse volk is. Een volk onderdrukken,uithongeren,uitmoorden en ook nog eens gewetenloos het
  verdedigen”. Terecht dat anti-zionistische Joden zich hier tegen uitspreken en zeggen dat zij wel Joods zijn, maar niets te maken willen hebben met de mensenrechtenschendingen van Israel.

 27. 😆 Dank je Aziz, ik heb echt goed gelachen! 😆

  Heb je nog meer van die trant?

 28. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  @6
  En inderdaad, de Israelische geheime dienst heeft de al-Assadclan geholpen bij hun staatsgreep van 1970, wordt aan beide zijden nu niet direct publicitair breed uitgemeten.
  Zoals Israel als goed tovenaarsleerling Hamas gesponsord heeft tegen de ongewenste seculiere Palestinse organisaties in.

  Likoed Nederland Schreef:

  @5 en 6
  Met 155 landen die Libie – allerslechtst mogelijke mensenrechtensituatie volgens Freedom House – in de Mensenrechtenraad kiezen, is de wereld inderdaad behoorlijk gek.
  Die school in Gaza is niet gebombardeerd. Wel de plek naast de school. Waar inderdaad terroristen mortieren aan het afvuren waren. De oorlogsmisdaad van het gebruik van menselijke schilden.

  Blijkt weer duidelijk dat Likoed hier alleen voor propaganda doeleinde komt en niet eens reageert op waarheden die hem niet van pas komen ..

 29. Het is beetje krom dat regimes met veel meer bloed aan hun handen zoveel minder kritiek krijgen. Die miljoen doden in Soedan zijn dus minder waard dan duizenden Palestijnse. Ditto met de Koerden, Tibetanen, Oeigoeren, Assyriërs, Ambonezen etc.

  Israël doet de Palestijnen onrecht, zeker. De bezetting is fout. Het ergert mij alleen wel dat de VN aan ontzettende selectieve verontwaardiging doet.

Reacties zijn gesloten.