Rooien niet gewenst op Kerstmarkt door Rotarylid

Een rotaryclublid in Winschoten vindt dat hij wel recht heeft om op een Kerstmarkt te staan, maar een PvdA, een SP en een VCP niet. Want daar is een Kerstmarkt niet voor. Wel voor een Rotary-stand? Ik vind dit van een niveau, man, man, lees ook vooral de brief van deze figuur. Om te 😥

Nou vind ik die Rotarymensen toch al helemaal niks. Ken die wereld en moet er altijd vreselijk om lachen. Even kort voorbeeld: in een middelgrote plaats moet er voor tafeltjedekje een x-bedrag opgehaald worden voor een tweedehandsbusje voor tafeltje-dekje. Want ze zijn zo maatschappelijk betrokken. 👿 Dan gaan de vrouwen de keuken in en gaan koekjes bakken en die worden verkocht voor het goede doel. Ze staan een hele dag te blauw bekken, uiteraard met de nodige plaatselijke media-aandacht, waarbij dan alle leden wel heerlijk in het zonnetje worden gezet (stel je Hekking voor van Kooten en de Bie). Nou dan hebben ze een bedrag opgehaald. Wordt met veel aplomb dat busje aangeboden, wederom met heel veel veel plaatselijke media-aandacht. Als nou al die Rotary-leden een x-bedrag hadden gelapt, hadden ze ook het geld gehad (ging helemaal niet om een extreem bedrag en kostte veel minder tijd en moeite) en als ze dat dan gewoon overdragen hadden zonder veel tam-tam, dan zeg ik, ja, je doet iets voor je medemens. Nu is het gewoon lekker op jezelf geilen omdat je zo geweldig bent.

17 gedachten over “Rooien niet gewenst op Kerstmarkt door Rotarylid”

 1. “Nu is het gewoon lekker op jezelf geilen omdat je zo geweldig bent”

  Rotary is een soort eigen-orgasme clubje waar het inderdaad het meest om draait om jezelf op allerlei manieren in het licht te plaatsen totdat jij je orgasme van krijgt.

  Heeft niets met democratie bevorderende mentaliteit te maken. Heeft tevens dezelfde waarde als en sauna-clubje.

 2. De Rotary club bestaat uit nogal wat ijdele mensen. De leden kunnen ook heel aardig en gul zijn maar het klopt dat ze zichzelf erg belangrijk vinden en ze zichzelf graag op de borst kloppen. Ik ben een tijdje serveerster bij hun bijeenkomsten geweest in mijn studententijd.

 3. Ik heb één keer een klus voor de Rotary gedaan, nl. geluidstechniek & podiumregie bij een uiterst luxe modeshow ten behoeve van “Polio De Wereld Uit”. Zoals vaker bij klussen waar ik niet zelf de aanwezige apparatuur regelde, had ik een lijstje gestuurd met wat er minimaal moest staan qua geluidsvermogen, mixer, recorders etc.

  Toen ik de zaal binnenkwam met de tapes onder mijn arm, ging ik zowat onderuit: niet alleen was dit verreweg de duurste installatie waar ik ooit mee had gewerkt (en dat is inclusief een aantal grote theaters die apetrots op hun mooie spullen waren), maar ik had er zelfs twee slaafjes bijgekregen, allebei eersteklas toptechnici. (Wél lekker werken, want ze zagen al aan de stand van mijn wenkbrauwen of het 6,3 kHz-gebied misschien nog een fractie minder kon.)

  Hoeveel kinderen je met deze luxe poliovrij had kunnen krijgen, deed er kennelijk niet echt toe.

 4. Prima verbod! Deze rooie mensen hebben meestal teveel drank op, worden te luidruchtig, en hebben NIETS, maar dan ook NIETS te zoeken op een kerstmarkt! 😡

 5. Zeg, TisNieWaar!, hoe zit het nou met die onthullingen van Peter Siebelt waar jij uitsluitsel over zou geven? Of was de vraag te ingewikkeld voor je?

 6. Pyt van der Galiën Schreef:

  Zeg, TisNieWaar!, hoe zit het nou met die onthullingen van Peter Siebelt waar jij uitsluitsel over zou geven? Of was de vraag te ingewikkeld voor je?

  Zeg, van der Galiën, je zit hier bij het verkeerde item, vannacht teveel Aldi bier gedronken? 😥

 7. Je bedoelt dat je niet in staat bent dat uitsluitsel te geven? Nou ja, mijn verwachtingen waren toch al niet hooggespannen.

 8. @Tisniewaar Ik zal het anders formuleren: of je gaat nu daar in dat topic je laster terugnemen of onderbouwen met controleerbare feiten, of je krijgt een ban.

 9. Ik had er mee kunnen leven als de Rotary club tegen de aanwezigheid van alle politieke partijen op Kerstmarkten zou zijn. De Rotaryclub had echter alleen een probleem met Linkse partijen.

  Het weren van alle politieke partijen op Kerstmarkten lijkt mij trouwens behoorlijk kansloos. Op welke grond zou een organisatie dat mogen doen?

 10. De achtergrond van TisNieWaar lijkt me nu wel duidelijk: dom én kwaadaardig, typische aanhanger van de Grote Blonde Führer. Hoe zit het trouwens met Siebelt?

 11. Sofia van der Linde Schreef:

  De Rotaryclub had echter alleen een probleem met Linkse partijen.

  Bedankt voor het voorbeeld van met 2 maten meten. Het is gewoon discriminatie op politieke gronden.

  TisNieWaar! Schreef:

  Openbare dronkenschap

  Volgens mij kijk je te vaak in het glaasje en daardoor raak je steeds in de waar met Carnaval.

 12. Nee dus niet, ik ken de situatie aldaar en kan mij goed voorstellen dat de Rotary Club politieke partijen van bepaalde signatuur uitsluit van deze kerstmarkt.
  Het past deze partijen misschien beter om feest te vieren op bv. het Suikerfeest!

 13. Openbare dronkenschap op het Suikerfeest.
  Is dat de uitleg aangaande Siebelt?

 14. @#14
  De Rotary club wil gewoon de concurrentie weg hebben want de VCP kraam verkocht dezelfde spullen voor minder geld en van betere kwaliteit. De PvdA was niet de enige die warme wijn uitdeelde dat deed de kraam Handel en Nijverheid ook.

  Openbare dronkenschap is een smoes. Als dat de reden was, dan had de Rotary club gepleit voor blaastesten voor alle Marktkooplieden en een alcoholverbod.

  Het is nogal ironisch dat de Communisten het beter doen op een markt dan de Rotaryclub. De ondernemersclub wist niks beters dan een 19e eeuwse tactiek te proberen: de overheid vragen om de de linkse beweging te bestrijden.

 15. TisNieWaar! Schreef:

  kan mij goed voorstellen dat de Rotary Club politieke partijen van bepaalde signatuur uitsluit van deze kerstmarkt.

  Alsof dat reactionaire Rotary-borreltafelclubje politieke macht zou mogen opeisen. 😥 Uit kringen van fatsoenlijke horeca-houders (die hen geen zaalruimte meer wilde verhuren na enige onsmakelijke incidenten) weet ik dat het een dubieuze mantelorganisatie is, van uiterst rechtse bruinwerkers, dat eerst maar eens het respect moet verdienen wat het brallenderwijs opeist alvorens andersdenkenden te dicteren. .

Reacties zijn gesloten.