Geen rolstoelkneuzen in beeld svp

En al helemaal niet tijdens dat feest van vrede en licht en allemaal gelukkig en vreten tot je kotst, Kerstmis genaamd.
Het Volk wil dan een goed gevoel hebben en niet geconfronteerd worden met de zielepoten die niet eens kunnen lopen, ook niet op de kijkbuis waar het hele land laveloos achter hangt, uitgeluld, uitgeruzied en misselijk.

John Geven uit Nuenen is zo’n mens die niet kan lopen en in een karretje zit. Hij werd door BNN uitgenodigd voor de Nationale 2012 Test, vraag me niet wat het is, ik heb geen TV. Deze show is op Tweede Kerstdag te zien. Nou, John blij, maar het feest ging niet door:

Geven mocht de studio niet binnen. Als er een rolstoel op de vloer zou staan zou hij te prominent in beeld komen, wegwezen, naar huis jij.

Volgens een woordvoerder van BNN is er sprake van een misverstand. Bij de selectie van kandidaten en publiek is over het hoofd gezien dat John Geven in een rolstoel zit. Zondagavond was het té laat om de studio nog geschikt te maken voor een rolstoel.

Jaja, maak dat de kat maar wijs.

“Media laten niet graag gehandicapten zien” volgens John, daarom probeert hij regelmatig mee te doen aan spelshows.

Kan Erica Terpstra, dat VVD-mens, niet even duidelijk maken dat dit echt niet tof is voor al die KANJERS van haar? Haar eigen Partei duwt invaliden eerst letterlijk de afgrond in, en dan maar roeptoeteren over al die ge-wel-di-ge mensen. Kijk haar weer eens enthousiast staan doen, ik word tamelijk misselijk van dat hypocriete gedoe:

4 gedachten over “Geen rolstoelkneuzen in beeld svp”

  1. Wat een volslagen flauwekul. Eén van de meest populaire Nederlandse televisieprogramma’s, Lingo, wordt al jaren door een invalide vrouw gepresenteerd. Iedere dag weer.

  2. @1: Govert:

    O, wie dan? Ik heb geen tv, maar dank voor de informatie.
    Fijn zeg dat er een te zien is op de buis.

Reacties zijn gesloten.