Roland van Vliet (PVV) verlaat fractie vanwege Marokkanenuitspraak

Met mij hadden waarschijnlijk wel meer mensen het gevoel dat er een heel rare grens overschreden werd. En als het zelfs een PVV’er te ver gaat weet je dat je gevoel juist was:

“Eerst ging het over islamitische uitwassen, toen ging het over criminelen en nu gaat het over de hele groep. Het is een glijdende schaal. Dit is de druppel die de emmer doet overlopen. Per direct stap ik uit de fractie.” (nu.nl)

Check ook dit interview met Van Vliet.

14 gedachten over “Roland van Vliet (PVV) verlaat fractie vanwege Marokkanenuitspraak”

 1. bewuste politieke zelfmoord door GW.
  zijn functie binnen de nl politiek was en is haat tegen de islam te zaaien ter ondersteuning van de zionistische annexatiepolitiek.
  Kijk naar de steun die hij kreeg van Israël bij zijn politieke loopbaan, hij bezocht het land meer dan 20 maal op uitnodiging.
  Nu hij dreigt te moeten regeren loop hij tegen de lamp.

 2. Hm. Was Van Vliet die PVVer die een paar dagen geleden nog met de VVD liep te flirten?

 3. Deze idioot stond toch al op de afvallijst van Wilders. Beetje vrolijk roepen ben en blijf PVV. Trouwens de rest blijft lekker zitten en zakkenvullen. Ik hoorde laatst iemand zeggen over PVVster Joyce Kardol dat zei zelfs Adolf Hitler zou pijpen om een zeteltje te
  krijgen, beetje grof maar het geeft aan dat veel PVVers het alleen voor het geld doen en lekker blijven zitten zonder ook maar iets van kritiek te durven geven.

 4. Laten we hopen dat de PVV leegloopt. Het begon met Brinkman. Het is de partij met het grootst aantal criminelen en weglopers.

  Nu de VVD nog. Die hebben de afgelopen tijd ook wat weglopers gezien. En een is zelfs hun politieke vijand geworden. Het vriendje van Teeven en Opstelten.

  Zo is rechts als ratten elkaar te lijf gaan. De dode tak.

 5. @Cornelis,

  Inderdaad. Mooi excuus van Van Vliet om er tussenuit te kunnen knijpen voordat hij eruit wordt gegooid.

 6. Wie zich aansluit bij de PVV moet toch niet verrast zijn over de ideeen van GW. Er was een sollicitatieprocedure waarin je moest bewijzen er net zo over te denken. Het is niet de eerste die dacht zo zijn politieke carriere te kunnen kickstarten. Helaas voor hen werkt een me-too PVV niet en bij andere partijen zijn ze niet welkom.

 7. Als zelfs de Telegraaf vind dat je te ver gaat en een RTL redacteur je publiekelijk veroordeeld …

 8. Uiteraard blinken de uitspraken van Wilders niet uit door genuanceerdheid. Dat er forse problemen zijn met een bepaalde groep Nederlanders lijkt evenwel niemand te ontkennen. Wat mag er dan wel om verandering te krijgen ? Wat betreft de vergelijking van Wilders met Hitler, in Frankrijk heeft net Sarkozy de Franse politie en justitie vergeleken met de Stasi. Ook zeer genuanceerd.

 9. Wat Gerlof zegt. Van Vliet stond op de nominatie uit de partij geschopt te worden. In elk geval was hij na de vrijage met de VVD alle invloed binnen de partij kwijt. Op deze wijze kan hij zich profileren als politicus met een geweten. Martelaar Van Vliet. Niet in trappen.

 10. @Piterfries: wat er wel mag? Gewoon wat binnen een rechtsstaat valt, heel simpel.

Reacties zijn gesloten.