Ritueel slachten: is de politiek aan het schuiven?

Vandaag vindt de hoorzitting over het ritueel slachten plaats. Waarschijnlijk nog voor de zomer zal er over gestemd gaan worden.

Het is een ongemakkelijk onderwerp voor sommige partijen. Voor de PvdA met zijn substantiële aanhang onder moslims, en voor de PVV met zijn joods-zionistische financiers.

Het zou mij niets verbazen als de PVV uiteindelijk met een of andere lulkoekargumentatie op de proppen komt waarom kosher slachten wèl, en halal slachten niet zou moeten worden toegestaan.

4 gedachten over “Ritueel slachten: is de politiek aan het schuiven?”

 1. Ik hoor het Geert al bijna zeggen:

  “Voorzitter, omdat volgens de verderfelijke anti-Westerse Koran bij de barbaarse rituele slachtpartijen die door uitheemse kolonisten te pas en te onpas aan ons worden opgedrongen verdoving is toegestaan als de corrupte zelfhatende D66-geitenwollensokkendragende dhimmi-wetgevers dit met grote angst voor islamitische terreur voorzichtig en met veel lood in de schoenen eisen, zijn de volgens uiterst strenge regels opgeleide joodse vakslagers per definitie oneindig veel deskundiger. Het schandalige en dieronvriendelijke hak- en zaagwerk van onbekwame taqqiya-plegende Mohammedaanse afslachters mag hier natuurlijk op geen enkele wijze mee worden vergeleken.”

  Sorry Geert, mag je niet meer gebruiken, copyright enzo. 😛 😛 😛

 2. Ach, er hoeft bij P & W maar éen grijs keppeltje met trillende handen het H-woord uit te snikken, waar liefst Ronny Naftaniël en Mosco bijzitten, en het hele kabinet is om: Verbod Halal gerechtvaardigd, verbod Kosher een schande voor het joodsgristendom, met nadruk op de laatste lettergreep.
  Tja, dan rest Tel Aviv loonlijsttrekker Wilders niks anders dan zijn provinciegenoot Grauss een herziene marsorder te dicteren, op straffe van excommunicatie uit sekte bij insubordinatie. `k Zou lachen als dat tot een schisma onder pévévéschuim zou leiden `k Hoop het eigenlijk wel.

 3. Voor het geval iemand vergeet waar deze trien van de CU mee aan kwam blaten:

  Esme Wiegman-etc-etc kan mij de pot op met haar schriftgeleerde redening! Ze wil, naar eigen zeggen de PVV niet kwetsen, Zelf is ze een groot aanhanger van de joods-christelijke traditie! Ikzelf heb mij daarbij een heel andere voorstelling van zaken zeker voor wat betrefd de christelijke traditie ten op zichte van joden in het verleden. Esme moet eigenlijk vanuit haar christelijke achtergrond de PVV tot onder het maaiveld af branden! Laten politici zich druk maken over de behandeling van alle dieren en niet alleen een bepaald soort handelen van een of meerdere bevolkingsgroepen onder het vergrootglas leggen! De bijl aan de voet van de bio-industrie bijvoorbeeld! Esme is “” oprecht nieuwsgierig “” en “” Dion Graus is een bijzonder geval “”, ze had komiek moeten worden. CUers zijn net zo min oprecht als SGPers-CDAers-PVVers en niet in de laatste plaats VVDers! Kortom Bruin1! Dion Graus een bijzonder geval, dat klopt maar op een andere manier als Esme bedoelt vind ik.

Reacties zijn gesloten.