Rijkelijk laat….

Kutstaw Bessems van den Volksche Bruine Bode voor al uw haat en xenofobie maakt zich ineens zorgen.
Zorgen over het gebrek aan protest tegen wat hij noemt ‘islamofobie’.
Welnu, jaren lang heeft het hielenlikkertje van concentratiekampontwerpster Fleur Agema zich het vuur uit de sloffen gelopen om haat jegens moslims op te zwepen tot ongekende hoogte.
Deze eikel is redacteur van een blad dat geen gelegenheid voorbij laat gaan moslims te criminaliseren, belachelijk te maken en dat Marokkanen wegzet als genetisch inferieur.
En deze Kutstaw Bessems ( @KustawBessems ) maakt zich nu ineens zorgen???
Wie denkt hij eigenlijk te kunnen belazeren?
Dat kan hoogstens zijn eigen rancuneuze xenofobe achterban zijn want anders zou ik het echt niet weten.

2 gedachten over “Rijkelijk laat….”

  1. Precies wat ik vanochtend dacht toen ik deze bralcolumn vanochtend op BNR hoorde. 4 jaar geleden werd ik met man en macht geweerd van nujij als ik eens iets durfde te zeggen tegen mensen die moskees wilden afbreken of in de fik steken. Daarom uit armoede maar deze site opgericht. En dan komt nu Bessems eens om de hoek kijken, de zwakkeling.

  2. Ten grondslag aan de bekende verschijnsel van Xenofobie, Discriminatie en Racisme ligt verborgen ziektebeeld Paranoia. Beter bekend als irrationele vrees voor o.a. vreemdelingen, vreemde gewoontes en culturen.

    Daarom paranoïde mensen, oftewel zieke mensen die aan deze aandoening lijden, wijzen per definitie de multiculturele maatschappij af. Niet dat deze onomstotelijk aanwezig is als een harde feit – het betreft een afwijzing van de realiteit bij deze soort ziektebeeld die paranoia heet.

    Paranoide mensen hebben het kenmerk dat ze veelal labiel, psychotisch en derhalve onbetrouwbaar zijn. Ze kunnen plotseling en vaak van mening veranderen, want opportunistisch en tevens hoort dit soort gedrag bij deze ziektebeeld.

Reacties zijn gesloten.